Contractbeheerder Installatietechniek

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bekende speler in de regio. Jarenlange ervaring en het continu leveren van kwaliteit maakt deze opdrachtgever een betrouwbare werkgever. Er is weinig verloop binnen de organisatie, ben jij hier op je plaats dan is een vaste aanstelling dan ook gegeven. Van jou wordt loyaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel gevraagd. Voor jou inzet krijg je echter veel terug, deze opdrachtgever investeert in de medewerkers waar zij vertrouwen in hebben. Dit in combinatie met een erg goede werksfeer én uitstekende arbeidsvoorwaarden maken deze functie zeker een match!

Functieomschrijving

Als contractbeheerder ben je uitstekend in staat om zelfstandig een advies uit te werken en vanuit het contract de vertaling te maken naar middelen, materialen en mankracht. Met je commerciële inzicht kun je goed inspelen op de wensen van de klant en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Je anticipeert tijdig op problemen of belemmeringen waardoor er in een vroeg stadium sprake is van een mogelijke oplossing.  Bij het plannen van het onderhoud hou je aan de hand van de doelen en prioriteiten het overzicht over de acties, mensen, tijd en middelen waardoor er sprake is van een zo optimaal mogelijke planning.  Je bent gedisciplineerd en werkt punctueel en systematisch waardoor je altijd het overzicht houdt. Je beschikt over ontwikkelde leiderschapskwaliteiten waardoor je de collega’s kunt aansturen, begeleiden en motiveren.

Functie-eisen

Technisch HBO, werktuigbouwkunde, werk- en denkniveau5 jaar relevante werkervaring met contractmanagement van onderhoudscontracten (ervaring binnen de installatietechniek is een pré)Affiniteit met ICT en ElektrotechniekUitstekende beheersing van MS-OfficeIn bezit van rijbewijs B


Arbeidsvoorwaarden

Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt.

Locatie: Overijssel - Almelo
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996328          66 bezoeken