Corona HostHostess bij SED-organisatie

.... EUR

Driessen verbindt mens en werk in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Zo creëren wij werkgeluk voor meer dan 15.000 talenten die op hun beurt miljoenen mensen gelukkig maken. Want mensen die werken in de publieke sector maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door.

Functiebeschrijving
Ben je hard getroffen door Corona en zit je momenteel werkloos thuis? Wil jij actief je steentje bijdragen aan de veiligheid door burgers te weg te wijzen, aan te spreken en voorlichting te geven? Ben je per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week en woon je in de omgeving van Stedebroec, Enkhuizen of Drechterland? Als je op al deze vragen JA hebt beantwoord, lees dan snel verder!


Als Gastheer/Gastvrouw is het jouw belangrijkste taak om burgers de weg te wijzen, aan te spreken en voorlichting te geven. Met name op lokale plekken waar het druk kan zijn, denk aan bijvoorbeeld in het winkelcentrum, het streekbos, etc. Je staat steeds op verschillende plekken, maar als het slecht weer is hoef je uiteraard niet naar buiten.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar kandidaten die vanwege corona thuis zitten. Bijvoorbeeld omdat de horeca dicht is, of omdat je net klaar bent met je studie en door corona niet aan het werk kan.
Daarnaast is het belangrijk dat je:


mensen makkelijk kunt aanspreken
sterk in je schoenen staatArbeidsvoorwaardenEen afwisselende baan bij een overheidsorganisatie
Een reiskostenvergoeding
Je wordt beloond met een marktconform salaris van €14,83 per uur / €2313,- per maand op basis van 36 uur
Korting bij meer dan 300 sportscholen, verspreid door heel Nederland
Collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg-)verzekeringen
Doorbemiddeling na uitstroming: Driessen Verbindt!
Je bouwt naar rato 25 dagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende

Locatie: Noord-Holland - Bovenkarspel
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171949          78 bezoeken