Customer Service Medewerker - Zweeds

.... EUR


Voor een organisatie die wereldwijd vertegenwoordigd is zoekt Pienk een energieke Zweedstalige Customer Service Medewerker. Deze organisatie, gevestigd in Utrecht, ontwikkelt medische producten, diensten en therapieën voor mensen met een chronische en/of levensbedreigende aandoening. Vanuit deze vestiging wordt ook de Zweedse - Scandinavische markt aangetuurd en bediend. Deze producten worden geleverd aan ziekenhuizen, zorginstellingen en bij de patiënten thuis. Samen met je collega's op de backoffice ben je elke week verantwoordelijk voor een juiste orderverwerking van de producten.

De backoffice bestaat uit B2C (patiënten thuis) en B2C (ziekenhuizen en zorginstellingen). In totaal werken er ongeveer 15 personen en kom jij dus te werken in een relatief klein, informeel team, maar de organisatie zelf bestaat wereldwijd uit meer dan 45000 medewerkers.

In deze rol van Zweedstalige Customer Service Medewerker | Medewerker Backoffice ben jij de belangrijke schakel tussen de vestiging in Utrecht en de frontoffice en stakeholders in Zweden. In deze baan ben je o.a. verantwoordelijk voor:Het verwerken van Zweedse orders;
Het verwerken van de administratie in Salesforce;
Het terugroepen van voorraden en er voor zorgdragen dat voorraden worden aangevuld;
Regelen van het transport (2 wekelijks of maandelijkse cyclus) of op het vakantie adres.


Samen met je collega's van de customer service afdeling draag je zorg voor een vlekkeloos verlopend orderproces. Het aandragen van verbeteringen voor een efficiënter orderproces behoort ook tot je taken.

Deze vacature van customer service medewerker Zweeds betreft een vaste baan in Utrecht Noord-West.Functie-eisen

Voor deze vacature van customer service medewerker (Zweedstalig) zijn wij op zoek naar een kandidaat die zich herkent in onderstaande profiel:MBO+ | HBO werk- en denkniveau;
Minimaal 3 jaar relevante ervaring op een Customer Service | Backoffice afdeling | Salessupport;
Servicegericht, efficiënt, accuraat en stressbestendig;
Vertaal je problemen in oplossingen en heb je oor voor specifieke vragen of problematiek. Je combineert een positieve en zakelijke instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden;
Heb je een uitstekende beheersing van het Office Pakket (kennis van Salesforce is een pré)
Goede kennis van de Zweedse en Engelse taal;
Woonachtig in de omgeving Utrecht;
32 - 40 uur per week beschikbaar.


Deze Zweedse customer service medewerker is dienstverlenend en servicegericht! Je bent empathisch, straalt energie uit en bent een professional in jouw vakgebied!Arbeidsvoorwaarden

Deze internationale opdrachtgever biedt je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Het gaat hier om een zelfstandige baan als customer service medewerker (Zweeds) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (o.a. 30 vakantiedagen, goede pensioenregeling). Salaris ligt tussen de 2500 - 3100 euro o.b.v. 40 uur en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Het betreft een vaste baan voor 32 - 40 uur per week. Je wordt direct bij onze opdrachtgever op contract genomen op basis van een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Je komt te werken bij een internationaal, dynamisch en kwaliteitsgericht bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van medische producten, diensten en therapieën voor mensen met een chronische of levensbedreigende.

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1172031          48 bezoeken