DAB autoradio Alpine

80 EUR

DAB+ autoradio Alpine EZi-DAB Digitaal Radio Interface

De Alpine Ezi-DAB wordt aangesloten op uw bestaande autoradio, voor een buitengewoon digitale radio-ontvangst en de mogelijkheid om iPod, iPhone, iPad of compatibel USB-apparaten aan te sluiten en te bedienen. Het kan gemakkelijk worden gemonteerd op een bestaande autoradio, en is ontworpen om in de auto clutter tot een minimum. Het bevat een kleine maar stijlvolle controller met display, die kan worden geïnstalleerd op uw auto dashboard, een verborgen doos en een discrete antenne. Ezi-DAB werkt met DAB / DAB + en DMBR normen. De Ezi-DAB kit bevat een controller-eenheid, een interface box, kabel sets en houder.


EIGENSCHAPPEN
In-car digitale radio en audio-adapterDubbele digitale radio tuners ondersteunt DAB / DAB + / DMBRBand III en L-Band ondersteuningAfneembare controller met witte hoog contrast OELD scherm5 verlichtingskleuren voor de controller knoppen (blauw / groen / rood / oranje / wit)Auto-Dimmer functieAansluiting voor iPod / iPhone / iPad (Standard Apple-kabel vereist) en USB met volledige muziek-controle en het ladenPauzeren en terugspoelen live digitale radioAUX-ingang, Lijnuitgang, USB te upgraden, 30 presetsEenvoudige aansluiting op de autoradio (Lijnuitgang, bedraad en Unwired FM-zender)DAB-antenne optioneel (KAE-225DA / KAE-220DA)
Volledige Apple-connectiviteit, het leveren van media controle van Ezi-DAB (de USB-poort werkt met uw standaard Apple-kabel en Werkt met iPod, iPhone en iPad voldoet aan de vol muziek controle van deze apparaten van de Ezi-DAB-controller)Grote media-connectiviteit afspelen vanaf USB-sticks, etc.Dubbele digitale radio tuners zorgen voor een voortdurend actualiseren dynamische zenderlijst Ezi-DAB voegt nieuwe content en verwijdert dode stations als u van het ene gebied naar het andere in het hele landCompact, dashboard gemonteerde afneembare controller voor minder rommel in de autoEzi-DAB heeft een OELD display met een fantastisch contrast waardoor het gemakkelijk is af te lezen vanuit elke hoek en s nachtsOptionele actieve film antenne voor de beste ontvangst (KAE-225DA / KAE-220DA)Eenvoudige installatie de interface box kan discreet worden geïnstalleerd in de meest geschikte locatie voor het voertuig (achter het dashboardkastje, onder de voorste passagiersstoel, enz.) en wordt rechtstreeks gevoed vanuit de auto-kabelboom met een nette bekabeling oplossing. Verlengkabels kunnen worden uitgevoerd om toegankelijke plaatsen te komen, zodat u de toegang tot USB-en AUX-connectiviteit voor iPods, thumb drives, enz., en voor software-updatesFlexibiliteit van de installatie meerdere manieren van interfacing met uw autoradio: lijn uitgang, FM-zend-en FM zenden direct injecteren (geen craquele)Eenvoudige software updates via USB
Forecourt pause:Forecourt pauze helpt u de controle over uw audio-inhoud beheersen en niets te missen zelfs als je luistert naar digitale radio en is ontworpen voor gevallen wanneer je nodig hebt om uw voertuig te verlaten en weer terug te keren in een relatief korte tijd, zoals wanneer u een bezoek aan een benzinestation of geldautomaat. Hoe werkt het? Als u de toetsen uit je voertuig Ezi-DAB nog steeds kracht ontvangen voor ongeveer 15 minuten. In die periode zit in een geschorste staat (display uit), wat betekent dat wordt opgestart, maar niet echt het spelen van een audio (dit het beste worden gezien als een low power mode: het zal niet tenkoste gaan van de batterij). Wanneer u terugkeert naar uw auto en de ontsteking start (binnen de 15 minuten durende venster), zal Ezi-DAB onmiddellijk weer in schakelen en het afspelen starten weer in een van de volgende manieren:
Als u aan het luisteren was naar een iPod nummer zal deze hervatten waar hij gebleven was (het punt waarop u voor het laatst audio hoorde).Als u luisterde naar een digitale radiozender zal het beginnen om live radio opnieuw te.
Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 17 dagen geleden en vervalt op 4 december, Advertentie id: 783894          80 bezoeken