Draaier Frezer

contact met mij op 141,55 EUR

Via Maintec ben aan de slag gezet als draaier frezer. Ik maak dus werkstukken van metaal of kunststof. Inmiddels kan ik ook met CNC machines overweg. Wil jij weten wat Maintec voor jou toekomst kan betekenen? Lees dan even verder en kom langs!

Bedrijfsomschrijving

Maintec Vlissingen is de beste plek voor vaklieden (ook ZZP / freelancers) en leerlingen. Voor banen / vacatures in de techniek kan je goed terecht bij ons op de vestiging in Vlissingen.

Functieomschrijving

Wat heb je in je mars en hou jij van techniek?

Gaat jou hart sneller kloppen wanneer je van een hoop metaal een werkstuk kan maken? Kan je onderdelen voor de On-Offshore industrie onder andere op een bedfreesbank van (X-4200 en Y-1950 en een kotterbank van X-3250 en Y-2500)maken? Besturing van beide machines is Heidenhain TNC 320. Dan neemt John ( draaier frezer ) je graag mee om eens rond te kijken in de werkplaats waar hij actief is. De werkstukken die John vervaardigd kunnen onderdeel zijn van een groter geheel of op zich zelf staand. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan supports, voertuigen, werktuigen, kranen of gebouw/industrie constructies.

Jou verantwoordelijkheid ligt bij het zorgvuldig opleveren/afronden van werkstukken volgens de gestelde eisen. Om die verantwoordelijkheid te dragen ben je niet alleen inhoudelijk sterk, ook ben je een vlotte verschijning richting de opdrachtgevers.

Functie-eisen

Verder breng je mee:

minimaal een mbo 2-diploma, waarbij je kennis hebt opgedaan van verspanen.Je hebt 1 tot 3 jaar relevante werkervaring als draaier frezer (verspaner);een geldig VCA-certificaat.Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je ervoor terug?

Geen onbelangrijke vraag natuurlijk. Ik heb niets te klagen kan ik je vertellen. Waarom? Nou, ik heb een mooie en interessante baan en krijg prima arbeidsvoorwaarden. Om je alvast een idee te geven, heb ik ze voor je op een rijtje gezet. Op basis van een fulltime dienstverband is dat het volgende:

een bruto maandsalaris vanaf € 2.400, afhankelijk van je kennis en ervaring.pensioensopbouw via het STiPP Pensioenfonds.een reiskostenvergoeding.afwisselend werk bij verschillende opdrachtgeverstoeslagen voor onregelmatige werktijden en overuren.een arbeidsongeschiktheidsverzekering.25 vakantiedagen en bijbehorende adv-dagen.8,33% vakantietoeslag.een mooie baan in de techniek.een bonus als je een nieuwe collega aandraagt.cursussen en opleidingen die passen bij jouw.

Locatie: Zeeland - Vlissingen
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 990832          251 bezoeken