Ducati DIAVEL bj 2011 162pk beurt gedaan 1200cc

10.300 EUR

Hierbij mijn super dikke Ducati Diavel 1200cc te koop.

Wil je een ultra unieke rijervaring dan stop maar met zoeken. Dit is een beest die in elke versnelling met je aan de loop gaat.

Raspaard pur sang. Gewoon heerlijk rustig touren of even lekker gasgeven het kan allemaal hiermee, met een achterband die breder is dan menig autoband super stabiele wegligging. Laat zich ook makkelijk sturen en ligt super lekker in de bochten.

Trekt in één streep door naar de top ~256 km/h. Super veel bekijks ermee, maargoed wat wil je ook, alleen het geluid al en dan dat design... Puur Italiaans

Directe gasreactie dmv electronisch gas systeem. Drie rij modus sport-tour-urban. Boordcomputer, ABS, DTC, Brembo powerremmen, etc etc super luxe motor, rijdt geweldig aan alles is gedacht.

Met Zard sportuitlaat voor een keihard diep donker geluid. Rizoma handvaten. Automatisch kettingsmeer systeem

Heeft ~44.000km gelopen alle beurten gehad alles erbij complete map, extra sleutel, heeft 50km geleden nog een beurt gehad en hierbij zijn de distributieriemen ook vervangen. Ik rij er sowieso met mooi weer op dus de kmstand loopt nog op.

Mag weg omdat ik een Duc Streetfighter wil, moet absoluut niet persè weg, het is geen straf voor mij om de zomer op deze Devil te rijden, echte liefhebbers motor.

Dus heb je interesse wacht dan niet en stuur snel een bericht dan is deze hele mooie Devil straks misschien wel van jou.

Koopje voor deze motor € 10.300,-

Ps: niet voor beginners ondanks dat het zeer makkelijk rijdt, 2 cilinder met power dus schiet er zo:)
Locatie: Groningen - Oude Pekela
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 30 december, Advertentie id: 809484          104 bezoeken