Ducati Monster 620ie Dual Disc (bj 2007, 8.829 km)

3.995 EUR

Zeldzaam mooie Ducati Monster 620ie DD. Dit staat voor Dual Disc (dubbele remschijven aan het voorwiel) en deze uitvoering heeft 6 versnellingen. Uitzonderlijk lage kilometerstand en in nieuwstaat. De hoge termignoni's maken hem helemaal af. Deze monster is verlaagd, maar kan desgewenst weer naar standaard hoogte gebracht worden.

Motorhuis Zwolle is hét kloppend Ducati en BMW hart van Zwolle en wijde omstreken. In de werkplaats zijn alle nodige kennis, apparatuur en expertise in huis om uw motor in topconditie te houden. In de showroom vindt u een ruime selectie van de diverse modellen en wat we niet hebben staan zoeken we voor u op.

Motorhuis Zwolle onderscheidt zich door service, kwaliteit, betaalbaarheid en oog voor detail. Uw wensen staan centraal en we streven naar 100% tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

(Gedeeltelijke) financiering van de aan te schaffen motor is mogelijk. Deze loopt via numotorrrijden.nl.

Motorhuis Zwolle
George Stephensonstraat 5
8013 NL Zwolle
038-460 8792
Wij zorgen er voor dat de motoren die we aanbieden in een mooie gepoetste staat zijn. Een proefrit is daarom mogelijk bij intentie tot aankoop en bij droog weer en wegdek.

Voor alle aanbiedingen geldt: prijswijzigingen voorbehouden en zo lang de voorraad strekt. Er is pas sprake van verkoop als de (aan-)betaling is.

Locatie: Overijssel - Zwolle
Toegevoegd op 25 dagen geleden en vervalt op 23 juni, Advertentie id: 973955          98 bezoeken