Duty Management trainee - Stay at 7

.... EUR

Stay at 7 is een uniek hotel gelegen aan de rand van Den Haag. Te midden van Delft, Leiden, Rotterdam en Den Haag is dit de perfecte locatie om te verblijven voor een stage, studie semester of tijdelijke baan. Je kunt er slapen, chillen, eten, werken, een boek lezen in de bibliotheek, studeren en nog veel meer! Daarnaast kun je dagelijks aansluiten in het restaurant, wat je eigenlijk beter kunt zien als een grote, gezellige, gezamenlijke woonkamer, waar je de andere hotelgasten kunt leren kennen en kunt genieten van een dagelijks wisselende daghap.

Het getransformeerde gebouw bestaat uit 148 hotelkamers in diverse formaten. Ook is er een parkeerterrein met 80 parkeerplaatsen en een restaurant met openslaande deuren naar het ruime, zonnige terras. De begane grond wordt gebruikt als woonkamer, werk-/studeer-ruimte, bibliotheek en wasserette.

Functiebeschrijving
Als Duty manager in opleiding bij Stay at 7 ben je verantwoordelijk voor het gehele operationele management binnen het hotel. Jouw glimlach en vriendelijkheid geeft onze gasten het echte ''home away from home'' gevoel. Samen met je collega's werk je aan een goede opstart fase en ben je mede-verantwoordelijk voor het neerzetten van het hipste hotel van de regio.
In mei dit jaar hebben we de deuren heropend van het hotel en nu gaan we in etappes een uitbreiding van onze services realiseren. Hierbij hebben we jouw hulp dus hard bij nodig!

Stay at 7
Stay at 7 is een nieuw en uniek hotel gelegen net buiten Den Haag. Met Delft, Leiden, Rotterdam en Den Haag om de hoek is dit de perfecte locatie om te verblijven voor een stage, studie semester of tijdelijke baan, maar ook voor een nachtje weg met vrienden en/of familie. In Stay at 7 kun je slapen, chillen en eten. In de buurt kan je op loopafstand sporten, bowlen, vertoeven op het strand en nog veel meer! Daarnaast kun je dagelijks aansluiten in het restaurant, wat je eigenlijk beter kunt zien als een grote, gezellige, gezamenlijke woonkamer, waar je de andere hotelgasten leert kennen en geniet van een dagelijks wisselende daghap. Het getransformeerde gebouw bestaat uit 148 hotelkamers in verschillende vormen. Ook beschikt het hotel over een parkeerterrein met 70 parkeerplaatsen en een restaurant met openslaande deuren naar het ruime, zonnige terras. Ook is er een grote meeting-zaal die we graag willen vullen met gezellige mensen voor evenementen die passen bij ons hotel. (Uiteraard binnen de gepaste COVID-19 regels)

Geïnteresseerd? Mooi! Hieronder lees je wat je gaat doen;


Het ondersteunen van de operationele afdelingen binnen het hotel waar nodig;
Meewerken waar nodig;
Het oplossen van problemen en klachten wanneer deze zich voor doen;
Het aansturen van de afdeling housekeeping;
Het managen van meetings & events;
Het ondersteunen van het management;
Het bijhouden en verwerken van administratie;


Wij bieden:


Een dynamische nieuwe werkomgeving
De mogelijkheden om samen met een nieuw team het hotel succesvol neer te zetten.
Een uitgebreid leertraject
Persoonlijke coaching en begeleiding
Een uitdagende en afwisselende positie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn
Een fijne stage-vergoedingFunctie-eisen

Overtuigd? Kijk dan hieronder of je jezelf herkend in het profiel van de functie;


Je hebt een oog voor detail en bent er altijd op uit om dingen te verbeteren;
Je hebt een hands-on mentaliteit, sociale en leergierige houding;
Je bent flexibel inzetbaar en kunt goed zelfstandig werken;
Goede communicatieve vaardigheden;
Je kan zowel individueel- als in groepsverband werken;
Je denkt in oplossingen en je laat geen gast ontevreden achter;
Je bent pro-actief plus representatief ingesteld
Geen 9 - 17 mentaliteit
Je gaat werken met een wisselend rooster waarin je verschillende tijden aanwezig zult zijn ter ondersteuning van het management en de operationele afdelingen. Deze tijden kunnen variëren tussen 07:00 en 23:00, houd hier rekening mee.


Klaar om het verschil te maken?

Dan ontvangen we graag je CV (met foto) en motivatie ter attentie van Gezani Chauke.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs.

Locatie: Zuid-Holland - Rijswijk
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1044836          135 bezoeken