Duty Manager Trainee - Hotel Not Hotel

.... EUR

In Amsterdam opende in 2014 Hotel Not Hotel haar deuren. Het was direct een opvallende verschijning op de hotelmarkt door het eigenzinnige concept en de samenwerking met verschillende kunstenaars en designers. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het bij Hotel Not Hotel om meer dan een overnachting; het gaat om een unieke ervaring en beleving. Het is een relatief klein boutique hotel met 31 hotelkamers. De basis van Hotel Not Hotel is de gemeenschappelijke ruimte of lobby; welke wordt ervaren als een grote huiskamer. Alles, van de entree tot aan de hotelkamers, is hieraan verbonden. Er bestaan namelijk geen hotelgangen in het hotel!

Functiebeschrijving
Hotel Not Hotel is op zoek naar een vrolijke Duty Management Trainee die in staat is de dagelijkse operationele werkzaamheden binnen het hotel te coördineren. De Duty Manager is het eerste aanspreekpunt voor gasten met klachten en verzoeken, en is in staat deze op een creatieve en professionele manier op te lossen. Daarnaast houd de Duty Manager nauwlettend toezicht op de effectiviteit van het personeel, en helpt ze hierbij door ze eventuele instructies te geven en bij te springen waar nodig. Door het formaat van het hotel werk je veel op de vloer en sta je in direct contact met de gasten. De dagelijkse taken variëren van F&B tot administratieve werkzaamheden. De Duty Manager rapporteert aan de Hotel Manager, en word ook door deze begeleid.

WAT JE DOET?


Het toezicht houden op de veiligheid voor gasten en personeel.
Is het eerste aanspreekpunt bij klachten, en draagt zorg voor een correcte afhandeling daarvan.
Het zorg dragen voor tijdige SOP's en handleidingen, danwel de naleving van deze procedures controleren.
Het geven van instructies en aanwijzingen t.b.v. werkzaamheden van alle medewerkers.
Het ondersteunen van de Hotel Manager ten alle tijden, met een variatie van administratieve taken danwel het opvolgen van operationele orders.
Het signaleren, documenteren en rapporteren van mogelijke verbeteringen in werkmethoden aan de Hotel Manager.
Het toezicht houden van op de voortgang en de uitvoerkwaliteit van de werkzaamheden.
Het verantwoordelijk zijn voor operationele behoeftes van stagiaires, en ze ten alle tijden inwerken, begeleiden, evalueren en de tussentijdse administratie hiervan verzorgen.
Het verantwoordelijk zijn voor het aanpassen en uitvoeren van leertrajecten bij nieuwe en huidige medewerkers, en indien nodig op specifieke onderdelen zoals hygiëne en de bar.Functie-eisenJe bent ingeschreven bij een HBO-instelling, met een voorkeur voor hospitality of toerisme.
Je hebt al enige aantoonbare ervaring in de hotellerie.
Je hebt een uitmuntend vermogen om op een heldere en directe manier te communiceren met zowel collega's als gasten.
Je hebt oog voor detail, en streeft er constant naar het product te verbeteren.
Je identificeert problemen, komt met oplossingen en concludeert daaruit lessen voor de toekomst
Je hebt een vriendelijke, benaderbare houding naar gasten en collega's.
Je bent flexibel, en zoekt altijd naar manieren om te verbeteren en te veranderen.
Je bent charismatisch, maar toch effectief in het afhandelen van klachten.
Ben jij klaar voor een fantastisch, out-of-the-box stage in een uniek concept binnen de hotellerie? Meld je dan nu aan met een motivatiebrief en je CV!


Tot!

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1172051          76 bezoeken