E-bike training

contact met mij op 135,48 EUR

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in E-bike of is jouw kennis verouderd en wil je dit bijspijkeren? Bikeflex geeft een training van één dag aan haar academy in Zeist.

Bedrijfsomschrijving

Bikeflex is een opleider in de fietsenbranche, heeft een academy in Zeist en Uden en heeft een cursus E-bike Specialist ontwikkeld.
Naast onze basis fietstechniek opleiding en E-bike training voor beginners,biedt Bikeflex nu ook een cursus E-bike Sepcialist voor fietsenmakers in 1 dag aan.

Functieomschrijving

Tijdens deze training zullen we alle moderne uitleesapparatuur op het gebied vanelektrische fietsen behandelen. 
Denk hierbij aan Bosch, Cortina Ecomo, Shimano Steps DI II, Yamaha, Panasonic,Ion en Emotion. 
Tevens hebben we de beschikking over een hyper moderne accu-tester welke dekwaliteit en capaciteit kan testen van de verschillende accu's.
Daarnaast behandelen we ook het meten met de multimeter om verschillendestoringen uit niet intelligente fietsen te halen.

Voor wie?
Deze cursus is voor alle fietstechnici die hierin opgefrist moeten worden en fietstechnici die graag uitgebreider kennis willen maken met de e-bike techniek.
De cursus is één dag. Luxe lunch wordt door ons verzorgd en koffie en thee is altijd aanwezig.

Kosten?
€250,- excl. BTW en inclusief een heerlijke lunch.

De data voor de cursus staan niet vast, bij veel interesse prikken wij een datum en informeren wij jou hier ruim van te voren over.
Mocht je interesse hebben en meer informatie willen over deze training, neem dan contact met ons op.

Functie-eisen

Je bent werkzaam als fietsenmaker of je hebt hier ervaring in. Verder is het een eis dat je al enige kennis hebt van E-bike, want wij beginnen niet bij de.

Locatie: Utrecht - Zeist
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 20 juni, Advertentie id: 948335          65 bezoeken