EampI technicianToezichthouder EampI

.... EUR


Jij speelt een sleutelrol in de oplevering van nieuwe installaties, het begeleiden van productiestops en het uitvoeren van renovaties.
Dow Benelux B.V. is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. Bij Dow Benelux werken vele medewerkers dagelijks aan innovaties. Dit doen zij door wetenschappelijke inzichten te combineren met technologische kennis. Zo leveren zij duurzame bijdragen aan het oplossen van de meest dringende problemen in de wereld, zoals de behoefte aan schoon drinkwater, het opwekken van duurzame energie en het verbeteren van de landbouwproductiviteit. De geschiedenis van Dow in de Benelux begint in 1955 met de opening van een handelskantoor. Inmiddels is Dow Benelux uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Circa 2000 gedreven medewerkers werken vanuit 6 vestigingen en 20 fabrieken in Nederland en België aan toonaangevende producten en oplossingen. De kunststoffen en chemicaliën die in de Benelux worden geproduceerd vinden hun weg naar klanten en markten in de hele wereld. Het hart van Dow in de Benelux ligt in Terneuzen. Dow Terneuzen is met 17 fabrieken en ongeveer 1700 medewerkers de op één na grootste productielocatie van the Dow Chemical Company. Als één van de grootste werkgevers van Zeeuws-Vlaanderen draagt Dow bij aan het economische en maatschappelijk succes van deze regio.


Functiebeschrijving

In deze functie ga je aan de slag binnen een langdurig project binnen de LHC fabriek van Dow. Daarbij voer jij controles uit in grote E&I installaties. Variërend van kabels tot het instrumentatie- en controle systeem. Je gaat zowel op het gebied van Elektronica als Instrumentatie aan het werk. Jij test motoren en verlichting maar je bent ook verantwoordelijk voor diverse tests op het gebied van instrumentatie. Als er problemen zijn, onderzoek jij wat er aan de hand is en breng jij advies uit over passende oplossingen.
Jij werkt zelfstandig binnen de grootste fabriek van Dow in Terneuzen. Dat betekent dat je regelmatig heen en weer fietst tussen verschillende area's binnen de fabriek. Je gaat jouw ervaring inzetten op diverse gebieden. Denk daarbij aan het installeren en verplaatsen van bedrading en hardware en het testen en in bedrijf stellen van installaties. Jouw bevindingen rapporteer jij via een actielijst of een inspectierapport aan de betreffende afdeling.


Functie-eisenjij hebt een afgeronde MBO4 diploma in de richting van elektrotechniek
jij hebt een aantal jaren werkervaring op het gebied van E&I
Nederlands en Engels spreken en schrijven gaat jou goed afArbeidsvoorwaarden

Ik bied jou een functie bij één van de grootste chemische fabrieken in Europa. Je gaat aan het werk in een leuk team. Naast je normale loon worden jouw reiskosten (tot maximaal 75 kilometer enkele reis) en tunnelkosten.

Locatie: Zeeland - Hoek
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 17 november, Advertentie id: 1009444          95 bezoeken