EBC Jeep complete sets EBC remschijven remblokken sport

145 EUR

LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

Op deze sets hanteren wij ook de laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien? Stuur ons het bewijs en wij passen gelijk de prijs aan!

Doordat de maten van de sport schijven en blokken gelijk zijn aan het origineel, passen deze altijd en zijn ze gemakkelijk te monteren! De remschijven zijn geperforeerd en/of gegroefd voor optimale koeling en betere prestaties. Dit zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de remcapaciteit van uw auto!


Productinformatie:

EBCs Turbo groove sport remschijven zijn te herkennen aan de brede maanvormige groeven en waaiervormige spots. Vanaf medio 2014 worden alle Turbo Grooved schijven in de zwarte coating geleverd. Alle EBC remschijven zijn geproduceerd in het zusterbedrijf in Zuid-Engeland, en met precisie nabewerkt. Remschijven worden gemaakt uit een hoogwaardige "schijflegering", namelijk uit grijs ijzer en koper dat gegoten wordt uit onbewerkt zeer zuiver ijzer. Hierdoor wordt de warmtegeleiding en slijtweerstand verhoogd.

Alle EBC Premium remschijven zijn gegoten met een materiaalsterkte van 150 N/m2, met een strikt gecontroleerde oppervlaktehardheid die minder dan 20 HB mag variëren. Daarna worden ze met precisie bewerkt CNC met een oppervlaktetolerantie van minder dan 0.001 mm.

De unieke brede groeven trekken bij hevig remmen koele lucht naar het remblok. Op die manier daalt de remtemperatuur, terwijl het gas, vuil, stof en afval uit de contactzone met het remblok afgevoerd wordt. Het remmen in off-road condities (nat, modder of zand) verbetert, waardoor ze ook een goede keuze zijn voor 4x4 autosVanaf prijzen:
2 sport schijven zonder remblokken: Vanaf slechts 145.
2 sport schijven met 4 remblokken: Vanaf slechts 195.
4 sport schijven zonder remblokken: Vanaf slechts 290.
4 sport schijven met 8 remblokken: Vanaf slechts 390.


Ook kunnen wij de normale, Black Dash en USR schijven leveren van EBC. Mail ons voor een scherpe offerte!
De prijzen zijn sterk afhankelijk van merk en type auto. Mail ons voor een scherpe offerte, vermeld hierbij het merk + type + kenteken.


NKE-automaterialen
KvK-nummer: 70606226
info@nke-automaterialen

Locatie: Groningen - Vlagtwedde
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 2 december, Advertentie id: 1053802          65 bezoeken