Elektrisch aangedreven grachten sloep Troll 20

13.499 EUR

Stil en schoon varen in deze vrijwel onderhoudsvrije Noorse spitsgatter, originele Troll 20, met een degelijke polyester romp en vaste kap. Een Troll is vergelijkbaar met een Saga 20, Polar of andere Noorse spitsgatter. Koersvast, stabiel en makkelijk te varen.

Nu inclusief winterstalling en vandaag kopen en pas in het voorjaar betalen.

In 2015 is de volledige boot in een nieuw verfsysteem gezet. Door de Stille Boot Heeg is een elektrische 5-kw POD aandrijving ingebouwd (kosten installatie + €11.000,-). 16 st. 6V deepcycle accu’s van 225 Ah zijn geschakeld in 48 V systeem. De motor is een zogenaamde POD motor, en hangt onder de roerkoning. Dit maakt dat de boot heel gemakkelijk en zeer wendbaar vaart. De motor heeft net (juli 2019) een onderhoudsbeurt gehad en voorzien van nieuw sensorlager en keerringen. Weer klaar voor een aantal jaren vaarplezier zonder problemen.

De sloep is 6,10 lang, 2,20 breed, leeggewicht is ca 480 kg, totaalgewicht (incl elektrisch systeem) ca 1100 kg. Ze is dus trailerbaar en eenvoudig daar waar je wil, heen te transporteren.

Doorvaarthoogte is ca 110 cm, diepgang max 60 cm. Weinig bruggen zijn te laag!

Het interieur is ideaal voor dagtochten, eenvoudig uit te breiden met bijv wasbak of koelkast (voorzieningen voorbereid). Maar ook overnachten behoort tot de mogelijkheden (2 slpl).

Al het houtwerk is vernieuwd in 2015, in onderhoudsvrije sterke verf in grijze kleur. Alle banken hebben kussens, lichtgroen. De ramen zitten in nieuwe rubbers.

De boot is inclusief luxe wintertent, waardoor binnen stallen overbodig is. Voor het vaarseizoen is een dekzeil over de kuip, en hiermee snel dicht te zetten. Boot komt compleet met landvasten, stootwillen, zwemtrap, anker, ed.

Actieradius is sterk afhankelijk van je snelheid, bij ca 4-5 knopen vaar je met gemak een uur of zes tot acht afhankelijk van de weersomstandigheden. Laden gaat op normaal 230 v, zoals in elke haven aanwezig.

Zittend aan de helmstok heb je perfect overzicht over de boot en passagiers.

Voor de eerst komende jaren is er weinig tot geen onderhoud aan de boot nodig. Instappen en wegvaren.

Sloep moet plaatsmaken omdat verkoper een zeilboot heeft waar hij vaker mee op pad gaat.

Neem contact op voor meer info. De boot ligt op dit moment in Heeg bij ons in de winterstalling. Bezichtinging is gewoon mogelijk.

Nu inclusief winterstalling en vandaag kopen en pas in het voorjaar betalen.

Kijk ook eens op de website voor het andere aanbod.

E-VC Elektrisch Varen Centrum
Bodil van Roeden en Andre Kuijt
Heeg (friesland)
info@e-vc

Andre Kuijt,
0620034406
Locatie: Friesland - Heeg
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 14 februari, Advertentie id: 972068          80 bezoeken