Elektro monteur

.... EUR


Geel/groene, zwarte, blauwe en bruine kabels lopen door de installatie, jij weet precies waar deze voor dienen.
Onze opdrachtgever is van oorsprong Belgisch op- en overslag bedrijf, wat zich heeft gevestigd in Westdorpe vanwege de ligging aan het water. Hun service bestaat puur uit het lossen van schepen, het overstorten in andere verpakkingseenheden en het vervoeren naar de plaats van bestemming.


Functiebeschrijving

Als elektro monteur zorg je voor optimalisatie van de volledige technische installatie met de nadruk op de aanvoer- en afzaklijnen. Je werkzaamheden bestaat o.a. uit:


Onderhoud en in stand houden van alle technische installaties van de terminal
Organiseren, implementeren en bijstellen van periodieke keuringen en controles
Optimaliseren van alle technische installaties (met nadruk op aanvoer- en afzaklijnen)

Daarnaast werk je intensief samen met de office manager en de operationeel logistiek supervisor. De ploeg van elektro monteurs bestaat uit 10 mensen, waaronder een aantal zzp'ers. Ben jij een ervaren elektro monteur die werkzaam is als zzp'er dan nodig ik je ook uit om verder te lezen en te solliciteren.


Functie-eisen

Om de functie van elektro monteur op onze terminal optimaal te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je in het bezit bent van een MBO diploma in een technische richting. Daarnaast heb je kennis van elektromechanica. Heb je ervaring met onderhoud van elektrotechnische installaties en ervaring met afzaklijnen dan is dat zeker een pré.


Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken op een uitdagende terminal, waar doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. Een vooruitzicht op een langdurige tewerkstelling bij goed functioneren. Verder natuurlijk een marktconforme verloning met toeslagen voor ploegendienst en.

Locatie: Zeeland - Westdorpe
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996299          47 bezoeken