Engineer

contact met mij op 142,33 EUR

Dit is een unieke kans! Heb jij een goede technische achtergrond en zoek je meer uitdaging in jouw werk? Een baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Deze kun je niet laten liggen. Word Engineer bij een internationale organisatie! Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Bedrijfsomschrijving

Je komt het team versterken op de afdeling ‘Engineering’ van een internationaal bedrijf. Een continu groeiend bedrijf dat graag plek maakt voor technische mensen, zoals jij! De organisatie heeft zelf alles in huis, van eigen Sales tot de Engineering afdeling en de productieafdeling. Op de vloer heerst er een plezierige en informele werksfeer. Jouw collega’s zijn hardwerkende, maar vooral gezellige mensen die graag tijd vrij maken voor een lolletje! De medewerkers staan centraal in dit bedrijf en dat zul je ook zeker merken. Zo wordt er veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om vakgerichte cursussen en opleidingen te volgen (bekostigd door ons) om je te blijven ontwikkelen en het niveau te bereiken dat je graag wilt!

Functieomschrijving

Het gaat om een uitdagende en verantwoordelijke functie met veel vrijheid en eigen invulling. Een functie waarbij je planmatig en accuraat te werk gaat. Als applicatie Engineer / Contract Engineer maak je klant specifieke stuklijsten, 3D-modellen en productietekeningen. Deze werkzaamheden voer je uit met behulp van een professioneel CAD-systeem. Voor jou geen onbekend systeem. Ook zul je veel werken met Excel. Daarnaast houd je je bezig met de reductie van productie kosten en het standaardiseren van bestaande producten, het onderhoud en uitbouw van de product configurator. 

Je voert deze functie zowel zelfstandig als in teamverband uit. Dankzij jouw positieve houding weet jij het beste uit jezelf, maar ook uit jouw naaste collega’s te halen. Aan jou de taak om zaken gerealiseerd te krijgen. Een hele uitdaging, maar door oplossing gericht te denken en met jouw gedrevenheid weet jij dat voor elkaar te krijgen!

Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO opleiding WTB gevolgd en/of ervaring als engineer, tekenaar WTB, ingenieur;Redelijke beheersing van de Engelse en Duitse taal;Ervaring met klant specifieke engineering en MRP-systemen;Je bent flexibel ingesteld en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit!

Arbeidsvoorwaarden

Je vervult een functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheden;Je wordt beloond met een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring);De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend;De unieke kans om te werken bij een financieel gezonde werkgever;Je krijgt de kans om door te groeien (lees ook internationaal);Bij goed bevallen, kans op een vast contract;Extra voordeel: aantrekkelijke winstdelingsregelingen bij een vast contractWerkweek van 39,25 uur met de opbouw van 8 ADV.

Locatie: Overijssel - Losser
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996308          69 bezoeken