Enthousiaste hulpkok gezocht in Aalsmeer

contact met mij op 17,73 EUR

Wij zijn op zoek naar een gedreven ambitieuze en hardwerkende hulpkok!

Waar kom je te werken?

In onze burgerbar in Aalsmeer, met de allerleukste collega’s. Ons team is jong en gevarieerd. Met zijn allen werken we ma - zo van 12:00 tot 21:45 hard om kwaliteit te leveren en iedere dag ons eten en dienstverlening te verbeteren. En terwijl we keihard aan het knallen zijn lachen we natuurlijk ook flink wat af met elkaar.

Wat houdt het werk in?

Als hulpkok ondersteun je de chef en ben je verantwoordelijk voor de voorbereidingen. Denk hierbij aan het klaarzetten en wassen en snijden van sauzen, groentes, vlees etc. Je bereid de salades en ondersteunt onze patissier wanneer nodig.

Waar moet jij over beschikken?

Wij vragen geen jarenlange ervaring of een heel indrukwekkend cv. Heb jij gestudeerd in deze richting of heb je een passie voor de keuken en heb je hier en daar al wat ervaring opgedaan? Dan zouden we van jou graag horen hoe je denkt te kunnen bijdragen aan ons team.

Wat krijg jij daar voor terug?

Afhankelijk van leeftijd en ervaring is het uurloon v.a. €8,00 p.u. In overleg zijn wij op zoek naar iemand voor ongeveer 12 - 24 uur per week.
Naast het salaris krijg je de gelegenheid om te leren en wanneer wij zien dat je gedreven bent en een goede match bent met het team en het bedrijf, dan zijn er zeker ook doorgroei mogelijkheden.
We zorgen voor een fijne werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar het is altijd gezellig.
Natuurlijk eet jij tijdens je shift een maaltijd op onze kosten.

Hoe kan je reageren?

Je kunt reageren op deze advertentie met een korte motivatie en beschikbaarheid. Wij zullen dan laten weten of we je willen uitnodigen voor een gesprek!

We hope to meet you!

Locatie: Noord-Holland - Aalsmeer
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1240976          43 bezoeken