Ervaren (eerste)Bedrijfsautotechnicus

.... EUR

Opdrachtgever is een van de grootste truckdealers in het zuiden van het land en heeft een hoge kwaliteitsnorm. Met de gevoerde merken kan dat ook niet anders en we stellen dan ook continue onze ambities bij om de beste te zijn.

Functiebeschrijving
Ben jij een ervaren (eerste)Bedrijfsautotechnicus, bereid jezelf verder te ontwikkelen, klantgericht en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij JOU! Je werkzaamheden bestaan uit het kwalitatief goed en binnen de juiste tijd uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan Trucks en Bedrijfswagens. Je werkt op een gestructureerde manier, waarbij je de werkplaats opgeruimd, veilig en netjes houdt en op een respectvolle manier met het gereedschap om gaat. Daarnaast hou jij de leidinggevende op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden. Je bent nieuwsgierig naar de technische ontwikkelingen en bent bereid je verder te ontwikkelen door middel van het volgen van in- en externe trainingen.
Klinkt best veel maar we zijn ook best veeleisend, maar we houden van een gezellige informele sfeer.


Functie-eisenDiploma bedrijfsautotechnicus of eerste bedrijfsautotechnicus
Bij voorkeur APK-keuringsbevoegdheid
Goed ontwikkelt technisch inzicht
Communicatieve vaardigheden
Hoog kwaliteitsbesef
Klantvriendelijk
Rijbewijs C, bij voorkeur CEMeer informatie

Ben jij er aan toe om te starten bij deze dealerorganisatie, er aan toe om met mooie merken te werken. Stuur dan snel je CV naar ronfleuren@24people.nlWebsitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=85308371&t=101&cid=tfpe-nl&vid

Locatie: Gelderland - Duiven
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1240988          64 bezoeken