Field Service Technician

.... EUR


Werken bij Detamo
Iedereen die bij Detamo werkt is een vakman. Ook vakmannen kunnen zich verbeteren. Daar streven we naar bij Detamo: sterk in vakwerk. Motiverend werk waar je steeds beter in wordt. We bieden opleidingen en zorgen voor jouw persoonlijke groei. Bij Detamo kom je in een hecht team dat steeds beter wil worden. Om iedereen op zijn of haar plek te laten voelen is er persoonlijke begeleiding, geven we regelmatig toffe feesten en vrijmibo's. En niet geheel onbelangrijk: bij ons krijg je een goed salaris, meer dan genoeg vakantiedagen en zorgen we voor het beste gereedschap.
Zoek je een baan of leerwerktraject in de bouw, telecom, installatietechniek E/W, ICT of beveiliging, maar zie je jouw droombaan er nog niet tussen staan? Dan kun je natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen. Detamo werkt aan de meest uiteenlopende projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers. We bieden banen op alle niveaus en werken in de hele keten van ontwerp, aanleg en beheer van netwerken en installaties. Ook als je verder wilt leren kun je bij ons terecht.


Functiebeschrijving

Veel onderweg zijn en ook nog eens duizenden mensen helpen met je werk, klinkt heerlijk toch? Als Field Service Technician zorg jij ervoor dat de betaalautomaten, poortjes en incheckpaaltjes in het openbaar vervoer altijd goed werken, zodat iedereen snel en eenvoudig op de bestemming kan komen. Als dit je aanspreekt en je al enige ervaring hebt met elektrotechnisch en/of mechanisch onderhoud binnen een field service organisatie, is deze vacature echt iets voor jou.

Functie-eisen

Dit verwachten we van jou:


Werkervaring binnen een field service organisatie
Kennis van elektrotechnisch en/of mechanisch onderhoud
Bereid om in het weekend en avond te werken

De belangrijkste werkzaamheden zijn:


Installeren en onderhouden van betaalautomaten, toegangspoorten en validators
Oplossen van storingen van deze apparatuur

Dit krijg je ervoor terug:


Iedere 4 weken jouw salaris
24 vakantiedagen
Mooie pensioenregeling zodat alles later ook goed geregeld is
Gereedschap
Bedrijfskleding
Bedrijfsauto als je natuurlijk je rijbewijs B hebt
De leukste feesten in de zomer en winter
Korting op bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering
Nieuwe leermogelijkheden zodat je je altijd verder wilt ontwikkelen
Gezellige collega's

Klaar voor het echte vakwerk? Solliciteer dan nu op deze vacature en wij nemen contact met je op.


Arbeidsvoorwaarden

Bij Detamo zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Uiteraard houden we ons aan de Inlenersbeloning*. Daarnaast krijg je de kans je verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. Professioneel gereedschap, mooie bedrijfskleding en een auto van de zaak zorgen er voor dat jij dagelijks up to date op jouw project verschijnt.
De Inlenersbeloning is er op gericht dat de uitzendkracht hetzelfde salaris verdient en ook daadwerkelijk ontvangt als de overige personeelsleden van de inlener die dezelfde werkzaamheden uitvoeren en volgens de cao van de inlener worden.

Locatie: Gelderland - Nijmegen
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996303          38 bezoeken