Fietsenmaker (Opleiding)

contact met mij op 135,48 EUR

Omscholing vanuit een heel andere branche naar de fietstechniek? Bikeflex maakt het mogelijk! Bent u technisch en wilt u zich de fietstechniek eigen maken? Bikeflex verzorgt een verkorte opleiding waarbij alle facetten van dit vak aan bod komen!

Bedrijfsomschrijving

Bikeflex heeft een academy fietstechniek in Uden en Zeist. De opleiding duurt 8 weken en is fulltime. Het betreft 40 lesdagen theorie en praktijk, inclusief online Shimano training en officiële BKS toetsen in Basis fietstechniek en E-bike voor gevorderden. U kunt vanuit  WW, Wajong, WIA en WWB aan onze academy deelnemen. In samenwerking met een coach van de gemeente of  UWV leiden wij u op en kunnen wij u begeleiden naar een baan in uw eigen woon regio. Hiervoor legt Bikeflex contact met uw gemeente, UWV of re-integratiebureau. Ook is het natuurlijk mogelijk om particulier deel te nemen aan de opleiding.

Maak een afspraak om te kijken of onze opleiding iets voor u is. Wij kunnen het contact met de gemeente of UWV uit handen nemen.

Het hele jaar door starten er opleidingen.

Volgende opleiding start:

19 augustus in Uden, u bent dan klaar op 11 oktober.

26 augustus in Zeist, u bent dan klaar op 18 oktober.

Functieomschrijving

In deze opleiding van 8 weken gaat u aan de slag met alle mogelijke reparaties: o.a


eerste, tweede en derde service beurt,Banden vervangenspaken inzetten en wiel richten,Wiel demontage en richtenderailleurs afstellen,binnenwerk naven vervangenkabels vervangen trapas vervangenRemblokjes vervangen + afstellen
Daarnaast leert u werken met het Vendit Systeem Vms2 en krijgt u de inlog voor een Shimano e-learning omgeving waar meer dan 100 training op je ligt te wachten.

Functie-eisen


Grote affiniteit met fietsen.Al ervaring in/met techniek, je sleutelt bijvoorbeeld privé al aan uw eigen fietsOp zaterdag beschikbaar om te werken, veel fietsenzaken zijn op maandag dicht.8 weken fulltime beschikbaar voor de

Locatie: Noord-Brabant - Eindhoven
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 20 juni, Advertentie id: 948336          60 bezoeken