Filiaalmanager

contact met mij op 14,69 EUR

Functieomschrijving

Wil jij jouw passie voor stoffen inzetten om een ander te helpen met het juiste advies? Wij hebben de perfecte baan voor jou als Filiaalmanager bij een stoffenwinkel! Een fulltime baan, kans op een vast dienstverband en werken in een gezellig en enthousiast team? Lees snel verder!

Hier ga jij aan de slag!

Jij gaat aan de slag bij een gezellig en sfeervol bedrijf! Als echte stoffenfanaat pas jij perfect in het kleine maar hechte team. De passie en enthousiasme voor het vak weten jullie gezamenlijk op de klant over te brengen. Met maar liefst twee etages aan stoffen weet jij hier helemaal je draai te vinden!

Dit ga jij doen!

Met uiteenlopende klanten is geen dag hetzelfde! Van iemand die zijn stoel opnieuw wil laten stofferen tot het op maat laten maken van nieuwe gordijnen. Jij weet met een passend advies de wensen van de klant te doen uitkomen! Dit doe jij natuurlijk niet alleen. Samen met jouw fanatieke collega’s weet jij de winkel draaiende te houden. Met positieve energie stuur jij het team aan en springt bij waar nodig. Want naast het adviseren van de klanten is er nog veel meer te doen! De aanlevering van nieuwe stoffen verwerken, het maken van een personeelsrooster, het bijhouden van de administratie en het representatief houden van de winkel zijn slechts voorbeelden! En ondanks de twee verdiepingen weet jij het overzicht te bewaren. Er ontgaat jou niets!

Dit ben jij!

Een echte stoffenliefhebber! Kennis is een pré maar we leren je graag bij!Een mensen-mens; jij begrijpt de klant en weet een passend advies uit te brengenJij hebt leidinggevende kwaliteiten en weet het team op een motiverende manier aan te sturen

Dit krijg jij!

Een fulltime baan van 38 uren per weekKans op een vast dienstverbandEen startsalaris van €2000,- bruto per maand20% personeelskorting op het assortimentDe mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis, styling en verkoop) te halen op onze kostenEen plek in een enthousiast, familiair teamToegang tot onze Goodhabitzs om je verder te blijven ontwikkelen
Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

 

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te!

Locatie: Friesland - Leeuwarden
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028264          47 bezoeken