Franchisenemer uitzendbureau (zelfstandig ondernemer)

contact met mij op 14,69 EUR

Ben jij een gedreven persoon die de ambitie heeft een eigen onderneming te starten?Flexibility, de franchiseorganisatie binnen de arbeidsbemiddeling, is op zoek naar ondernemers!Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor je eigen regio. Je bemiddelt...

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven persoon die de ambitie heeft een eigen onderneming te starten?

Flexibility, de franchiseorganisatie binnen de arbeidsbemiddeling, is op zoek naar ondernemers!

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor je eigen regio. Je bemiddelt kandidaten bij diverse lokale bedrijven en bouwt hier een netwerk op! Jij wordt het aanspreekpunt voor vacatures en kandidaten binnen jouw specialistische label.

De Flexibility Ondernemer:

Het benaderen van potentiële klanten om vacatures binnen te halen;Je werft en bemiddelt kandidaten voor deze vacatures;Je weet jezelf als arbeidsbemiddelaar op de kaart te zetten in jouw werkgebiedHet is jouw onderneming en met jouw natuurlijke gedrevenheid ga je ervoor zorgen dat dit een succes wordt!

Als franchisegever bieden wij jou uitgebreide ondersteuning, denk o.a. aan trainingen op het gebied van wet & regelgeving, commercie en ondernemerschap. Wij hebben een professionele backoffice die jou volledig ondersteunt. Jij kunt je als ondernemer full focus richten op het bemiddelen van personeel.

Wat vragen wij
Wij zijn op zoek naar gedreven, enthousiaste, commerciële kandidaten. Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pré maar geen must!

Wat bieden wij

Opleidingstraject en trainingen middels samenwerkingsdagenFlexibility verzorgt de uitbetaling en facturering van uitzendkrachten, payrollkandidaten, gedetacheerden en ZZP-ersABU/NEN4400/VCU certificeringEigen website met recruitment tools en toegang tot job sitesProfessionele backoffice

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak naar telefoonnummer 076-5482111 of stuur jouw cv naar recruitment@flexibility

Locatie: Zeeland - Goes
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 7 juli, Advertentie id: 1028209          57 bezoeken