Frezer VSH Fittings

contact met mij op 135,48 EUR

Functieomschrijving

Werk je graag met je handen? Vind je het leuk om van een tekening een tastbaar product te maken? Dan zoeken wij jou als Frezer voor VSH Fittings.

Werken bij VSH

VSH Fittings staat bekend als A –merk binnen de installatie- en utiliteitsbranche. Binnen VSH Fittings word er gewerkt met nieuwe en oude technieken. Hierdoor blijft het werk aantrekkelijk en uitdagend. VSH heeft meerdere productielocaties in Hilversum en Amersfoort.

wat ga je doen als frezer?

Als frezer heb je een divers takenpakket. Je bent werkzaam op de afdeling gereedschapsmakerij en houdt je bezig met het maken, repareren of aanpassen van metalen (pers)gereedschappen, mallen en machine onderdelen met behulp van verspanende (Frezende) machines. Deze onderdelen maak je vanaf tekening en je stelt hier zelf bewerkingsprogramma's voor op.

Wie ben jij? 
- je hebt 2 tot 4 jaar ervaring als frezer;
- je kan programmeren, bij voorkeur met Siemens Shopmill en Shopturn;
- je bent in staat om vanaf tekening bewerkingsprogramma’s op te stellen voor de machines;
- je bent kwaliteitsbewust en servicegericht;
- je hebt een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
- je bent bereid te werken in 2 ploegen.

Wat bieden wij jou als frezer?
Wij bieden een salaris rond de € 2800,00 bruto per maand (excl. ploegentoeslag) afhankelijk van ervaring. Daarnaast ontvang je een ADV vergoeding, een passende reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, 8% vakantiegeld en je kunt gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Je komt te werken in een uitdagende en groeiende werkomgeving waar initiatief gewaardeerd wordt. Bij goed functioneren volgt er op korte termijn een direct dienstverband bij het bedrijf.

REAGEREN
Heb je interesse in de functie van frezer bij VSH Fittings? Solliciteer dan direct of wil je meer weten? Dan mag je ons altijd bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog!

Locatie: Noord-Holland - Hilversum
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 20 juni, Advertentie id: 948349          252 bezoeken