gebruikte John Deere L105 zitmaaier

1.699 EUR

Gebruikte John Deere L105 zitmaaier

specificaties:
hydrostaat14,5 pk B&S motor107 cm maaidek zij uitworp en/of mulchmaaier heeft een grote beurt gehad 3 maanden garantie€1699,-

Bel voor meer informatie met Dirk de Kock : 06-38928477

De Kock Machines is een bedrijf gelegen in de prachtige Betuwe. In ons familiebedrijf staan service en klanttevredenheid hoog in het vaandel!

Als u bij ons langs komt in de showroom heeft u een ruime keuze aan zitmaaiers, loopmaaiers en John Deere gators en mag u er ook mee proefrijden, zodat u kunt voelen / ervaren wat voor u de beste keuze is.

U krijgt een vakkundige uitleg en wij bezorgen uw nieuwe zitmaaier gratis aan huis. Deze zitmaaier is reeds gebruiksklaar en wordt u uitgelegd zodat u meteen aan de slag kunt. Dit is ook het geval al u uw nieuwe zitmaaier via onze webshop besteld!

Reparaties en onderhoud aan al u tuin machines kunt u ook door ons laten doen.

U kunt bij ons terecht voor o.a. :

• John Deere zitmaaiers

• John Deere gators

• Kubota zitmaaiers

• Kubota RTV

• Stiga zitmaaiers / loopmaaiers

• Berg Toys loopfietsen, skelters en trampolines

• Im - en export van John Deere Tractoren

Tevens kunnen wij alle producten uit de John Deere lijn tegen concurrerende prijzen leveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Neem eens rustig een kijkje op onze site, of kom eens langs in onze showroom. We hebben de meeste modellen John Deere zitmaaiers, Stiga zit / front / loopmaaiers, Berg Toys skelters en trampolines op voorraad staan. Wij nemen graag de tijd om u het een en ander te laten zien onder het genot van een heerlijk kopje!
Locatie: Gelderland - Lienden
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996247          44 bezoeken