hengelsport

250 EUR

Te koop: Complete feederuitrusting, zitkist met accessoires , 2 feederhengels, 2 molens en overig toebehoren voor de feedervisserij, een zeer complete set!

Albatros Match Box Competition Pro Zitkist met verstelbare poten
Voerbak te monteren op zitkist
Aasplateau te monteren op zitkist
Feederarm met steun te monteren op zitkist

Feederhengel 3,90 m1, incl Shimano C-3000 werpmolen / 22 mm hoofdlijn
Feederhengel 3,00 m1, incl werpmolen / 22 mm hoofdlijn

Diverse voerkorven, afhouders, onderlijnen, hoofdlijnen, wartels, voerkatapult.

Onzinbiedingen worden verwijderd!

De kist is dankzij de verstelbare telescopische poten uitstekend op oneven hellingen te gebruiken. De conditie is nog zo goed als nieuw altijd zuinig op geweest en sterk materiaal. Door de grote modderpoten wordt voorkomen dat de zitkist wegzakt.

Het kussen is voorzien van een hengelhouder zodat je de achterkant van de hengel er in kunt steken en deze altijd in handbereik ligt.

De zitkist is gemaakt van aluminium en daardoor zowel sterk als licht. Wel zo prettig als je deze naar de waterkant moet dragen!
De zitkist heeft een groot compartiment aan de onderzijde van het zitkussen, een grote schuiflade aan de zijkant en twee kleine schuiflades aan de voorzijde. Bovendien heeft de zitkist een grote onderbak voor grotere visspullen.

De zitkist kun je comfortabel dragen door de draagriem. Het mooie van deze zitkist is dat deze modulair uitbreidbaar is met de Albatros Toplevel accessoires zoals steunen en tafels en overige.

Locatie: Utrecht - De Bilt
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 17 november, Advertentie id: 1047231          48 bezoeken