Honda Civic 1.3 Vtec Hybride 2007 Navi Top Staat 57.000km

6.800 EUR

Unieke Honda in top staat!

Sportieve Uitstraling!

Weinig Km! en Dealer onderhouden!

Alle onderhoudsbeurten en geschiedenis toonbaar!

Kleine onderhoudsbeurt 20.480km.

Grote onderhoudsbeurt 42.158km.

Airco service gehad bij Flex airco service.

Opties & Kenmerken bekijk foto 24/24.

Climate control, Cruise control, Stoelverwarming, metallic lak, 16inch sportvelgen, Sportuitlaat, Elektrische ramen voor en achter, Airco, Airbags, ABS, Xenon Koplampen, LED verlichting binnen en buiten, Subwoofer, Versterker, Navigatie, SD USB ingang, Voetverlichting Blauw, Stuurbediening, Centrale vergrendeling, Stability Program ESP, Elektrische buitenspiegels.

Wat kleine gebruikssporen wat voor weinig geld opgelost kan worden deze auto is in top staat is altijd goed onderhouden. Dat is ook te voelen met rijden auto rijd als nieuw. In deze staat dealer onderhouden en deze bouwjaar en met 57.000km op de teller vind je nergens dat is gewoon uniek!

De auto heb ik gekocht op 31-08-16 bij autocentrum dennis de vos in lelystad de meneer koopt auto's op uit duitsland. Bij aankomst zag ik direct dat de auto goed onderhouden was alle papieren zaten erbij van de eerste eigenaar. Zijn naam was walter kruster geboortedatum 29-09-1932 zijn adres alles is toonbaar en de duitse honda dealer waar de auto gekocht is staat allemaal in het boekje. De auto had pas 17.000km gereden vond het zelf ook bizar maar aan de auto was het te zien en onder de motorkap zag het er nieuw uit alsof het net bij de dealer was gekocht. Walter was blijkbaar zuinig op zijn auto en had er amper mee gereden het was zeker een koopje zelf heb ik er nu 40.000km mee gereden en omdat de auto zo goed onderhouden was heb ik dat ook gedaan. Direct na aankoop naar de dichtsbijzijnde honda dealer gegaan dat is Honda Verhagen bij aankomst konden ze het eerst niet geloven dat de auto pas 17.000km had gereden. De monteur stond versteld hij keek onder de motorkap en naar de auto en zag duidelijk dat de auto goed onderhouden was en dat er amper mee gereden was. De honda meteen ingeschreven met 17.000km en zijn eerste kleine beurt op 20.000km gegeven vervolgens bij 40.000km een grote beurt allemaal netjes volgens het onderhoudsboekje en tussendoor de apk.

Deze auto is een kijkje waard kom gerust langs voor een test rit.

Over de prijs valt te praten!


Voor vragen kunt u altijd bellen of.
Locatie: Zuid-Holland - Rotterdam
Toegevoegd op 20 dagen geleden en vervalt op 27 augustus, Advertentie id: 805700          229 bezoeken