Hoofd Bedrijfsbureau

contact met mij op 142,34 EUR

Voor een opdrachtgever, actief in de installatietechniek in Zeeland, zoeken wij een Hoofd Bedrijfsbureau

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische Industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Voor een opdrachtgever, actief in de installatietechniek in Zeeland, zoeken wij een Hoofd Bedrijfsbureau

Functieomschrijving

Als Hoofd Bedrijfsbureau speel jij een grote rol in de prijsbepaling van het in opdracht krijgen van onze projecten. Voor een succesvolle samenwerking is het essentieel dat je heldere afspraken maakt in het aanbestedingstraject. Zo weet jij concrete zaken van onderlinge planningen, logistieke invulling etc. op elkaar af te stemmen. Als Hoofd Bedrijfsbureau ben jij nauw betrokken bij het proces van samenwerking in de voorfase. Ook verwachten we van jou dat je een team van calculatoren, werkvoorbereiders en BIM engineers weet aan te sturen. Daarnaast maak je deel uit van het dagelijks MT en rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur.

In het kort ben jij als Hoofd Bedrijfsbureau o.a. verantwoordelijk voor:

Het aansturen, motiveren en coachen van Bedrijfsbureau medewerkersHet beoordelen en sturing geven aan de toegepaste technieken,Het leveren van een bijdrage aan het inrichten van het calculatieproces,Het zelf opstellen van adviezen, uitvoeren van calculaties en projectbegeleiding,Het mede aansturen van het inkoopproces en ontwikkelen van beleid hierop,Het (door-)ontwikkelen van kengetallen voor een zorgvuldige voor- & nacalculatie,Het verminderen van faalkosten en het verhogen van de organisatie efficiëntie.


Functie-eisen

Jij bent een Professional met:

Een afgeronde HBO HIT-W of WTB opleiding of dit niveau door aantoonbare ervaring verworvenTenminste 5 jaar relevante werkervaring waarbij het aansturen van een team een pre is,Kennis en affiniteit met duurzaamheid en innovatie,Kennis van algemene, technische en juridische voorwaardenKennis van de installatiematerialen en leveranciers


Arbeidsvoorwaarden

Je maakt deel uit van het MT en je hebt inspraak in het beleid van de organisatie, inkoop en prijsbepaling. Kortom, je hebt invloed – deze verantwoordelijkheid geeft ook vrijheid. Je krijgt de beschikking over een representatieve bedrijfsauto, ICT middelen en arbeidsvoorwaarden die passen bij je functie en verantwoordelijkheid.

Sollicitatieprocedure

via eigen

Locatie: Zeeland - Terneuzen
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996360          50 bezoeken