Hoofd Bouwshop

contact met mij op 14,69 EUR

Functieomschrijving

Ben jij een echte leidinggevende? Werk jij graag in een team? Heb jij affiniteit met (af)bouw? Dan is deze vacature wat voor jou!

Wat ga je doen als hoofd bouwshop?

Als hoofd bouwshop ga jij leidinggeven aan een team verkoopmedewerkers van de bouwshop. De bouwshop levert een zeer groot assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen, gereedschappen en sierbestrating aan vooral professionele klanten. Jij motiveert je collega’s en zorgt voor een goed samenwerkend team. Jij voelt je verantwoordelijk en geeft het goede voorbeeld voor je team. Naast het leidinggeven ben jij zelf ook actief aan het verkopen, onderhoud jij klantencontacten en zorg jij er voor dat de bouwshop er verzorgd uit ziet. Als hoofd bouwshop ben jij onderdeel van het managementteam en leg jij verantwoording af aan de bedrijfsleider.

Wat bieden wij jou als hoofd bouwshop?

Een fulltime werkweekEen salaris conform CAO (afhankelijk van ervaring)OpleidingsmogelijkhedenEen toffe en afwisselende baan in een hechtteamSecundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. personeelskorting)
Wie ben jij als hoofd bouwshop?

Minimaal MBO werk- en denkniveauErvaring met leidinggevenCommercieel vaardigAffiniteit met (af)bouw8,33% vakantietoeslag
Zie jij het zitten om in een leuk en hecht team te werken? Heb je vragen of twijfel je of je in aanmerking komt? Neem contact met ons op om het te bespreken. Bel 0118-679030 of mail naar kevin.duden@tempo-team.nl. Hopelijk tot snel!

 

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te!

Locatie: Zeeland - Vlissingen
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028277          56 bezoeken