Hotelmanager easyHotel Ams - Xcentric Hotels

.... EUR

Over Xcentric Hotels

Xcentric Hotels BV ontwikkelt Hospitality concepten in heel Europa. Een team van vastgoedconsultants scout door Europa op zoek naar de beste locaties voor het realiseren en exploiteren van deze concepten. Daarnaast is Xcentric Hotels BV de masterfranchisehouder van het easyHotel concept binnen de Benelux. easyHotel Benelux wil met het unieke concept het beste prijs-kwaliteit hotel zijn binnen Europa.

Niet alleen voor de gast maar ook voor onze collega's vinden wij het belangrijk om een prettige, informele werkomgeving te creëren.

Word jij onze collega dan werk je in een jonge en snelgroeiende hotelketen met een hoofdkantoor in Den Haag en hotels gevestigd in o.a. Amsterdam Centrum, Amsterdam Arena, Zaandam, Schiphol Airport, Den Haag, Scheveningen, Rotterdam, Maastricht en Brussel. Verder hebben we als doel de komende jaren flink door te groeien.

Op het hoofdkantoor in Den Haag vinden de overkoepelde activiteiten plaats zoals Revenue Management, Reservations, Marketing, HR, Maintenance, Building, Development en Finance.

Om onze groei waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar...

Functiebeschrijving
Over easyHotel
Happy people en de beste zijn is waar easyHotel Benelux naar streeft. Ben jij servicegericht en een echte duizendpoot? Dan zijn wij opzoek naar jou!

easyHotel Benelux wil met het unieke concept het beste prijs-kwaliteit hotel zijn binnen Europa, met altijd in het achterhoofd; Happy Guests. Niet alleen voor de gast maar ook voor onze collega's vinden wij het belangrijk om een prettige, informele werkomgeving te creëren.

Word jij onze collega dan werk je in een jong en snelgroeiende hotelketen. Met een hoofdkantoor in Den Haag en hotels gevestigd in Amsterdam Zaandam, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Airport, Den Haag, Rotterdam, Scheveningen, Maastricht en Brussel.

De hotels hebben een moderne uitstraling en richten zich op de moderne, no-nonsense zakelijke reiziger en toerist. Het concept van easyHotel is: “Save on stay, spend in the city” waarbij comfortabele kamers worden aangeboden tegen scherpe prijzen.

Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe hotelmanager voor easyHotel Amsterdam City Centre South. Het hotel bevindt zich in de Pijp, een bruisende en hippe wijk in Amsterdam. Dit hotel is het eerst geopende easyHotel van de Benelux (2011) en telt 80 kamers, bovendien heeft het hotel een gemiddelde bezetting van 98.5% over het hele jaar genomen. Zakelijke reizigers kunnen bij ons terecht (we zitten 1 metrohalte bij de RAI vandaan), maar zeker ook de toerist weet ons goed te vinden. Het bruisende stadshart ligt aan de voeten van het hotel, met de Albert Cuypmarkt, Heineken Experience en verschillende eet- en drinkgelegenheden vooraan.

Over de functie
Als Hotelmanager lever je een grote bijdrage aan het creëren van de ‘Happy Guests', de gast staat bij easyHotel altijd op nummer 1. Van een warm ontvangst bij de receptie tot aan een service gerichte uitcheck. Gastvrijheid zit voor jou ook in de kleine details.

Je ben verantwoordelijk voor het team en voor alles wat er speelt in en rondom het hotel. Hierbij kan gedacht worden aan het efficiënt en effectief aansturen van je team, het onderhouden van (externe) contacten, het maken van roosters, veiligheid waarborgen op verschillende terreinen, het waarborgen van de kwaliteit en uitstraling van het hotel, het bedenken en aandragen van oplossingen etc.

Je wordt opgeleid zodat jij alleen beslissingen kunt en durft te nemen. Daarnaast vindt er regelmatig een overleg plaats met de Operational Manager om diverse lopende zaken en/of ideeën te bespreken. Al met al een afwisselende functie geknipt voor een vlotte, leuke en bovenal gastvrije collega binnen een jong en informeel team.
Functie-eisen
Functie-eisen:


Je hebt HBO werk- en denkniveau
Je hebt minimaal 3 jaar praktijkervaring
Je bent bereid om incidenteel in andere vestigingen te werken
Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, meer talen is een pre
Je bent woonachtig in de regioJe bent fulltime beschikbaarJe kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
Je bent representatief
Leermeester diploma is een pre


Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie, waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf, het team en onze service verder te ontwikkelen. Wij geven je graag alle ruimte om jou creatieve ideeën uit te werken en te implementeren met de achterliggende gedachte ‘Happy Guests'. Daar tegenover staat een mooi instapsalaris marktconform CAO.Contact

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het jou leuk om ons te komen versterken? Vul dan je gegevens in en schrijf een leuke motivatie. Vergeet niet je CV te uploaden en dan wordt er zo snel mogelijk contact met jou opgenomen.Let op: zonder motivatie nemen wij de sollicitatie niet in.

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1172050          78 bezoeken