Houtsnippers premium - 1m

109,95 EUR

Productkenmerken: Houtsnippers zijn afkomstig van gesnipperde houtstammen. Ze worden gebruikt als ondergrond voor speeltuinen of in tuinen. Deze houtsnippers zijn lichtbruin van kleur Levensduur circa twee jaren.

Toepassingsmogelijkheden: Voor speeltuinen. Decoratief afdekken van borders en bloembakken Vochtregelaar in bloembakken Onkruidwerend Bodemontsmettende werking Valbrekende ondergrond Filtersystemen en biofilters In de zomer beschermt het materiaal de bodem tegen uitdroging en overmatige verdamping In de winter geven de snippers door de isolerende werking uw planten bescherming tegen de vorst

Advies:
Verwijder eventueel het aanwezige onkruid. Egaliseer de bodem waar de houtchips gestrooid worden. Aanbrengen in een laag van 5 centimeter. Een dikkere laag (min. 10 cm) heeft een gunstiger effect op de onderdrukking van onkruid. In voorkomende gevallen (bijvoorbeeld intensieve betreding) is het aan te bevelen eerst gronddoek aan te brengen.

Een houtsnippers laag van 8 cm is voldoende als u in een streek zit met klei- of leemgrond, echter in een streek met zand- en humusrijke grond is dat niet afdoende daar onkruid zich daarin sneller kiemt.

Hoeveel Houtsnippers heeft u nodig ?

We adviseren daarom een ieder om een houtsnippers laag van 10cm te hanteren
De formule die u moet hanteren is lengte x breedte x hoogte
Voor een border van 10 meter bij 7 meter en een hoogte van 0.1 meter (laag van 10cm) is dit:
10 x 7 x 0.1 = 7 M3Boomschors.nl uw adres voor voor boomschors.

Meer dan 20 soorten van fijn tot grof !
Franse boomschors
Denneboomschors
Houtsnippers

Voor advies kunt u ons altijd bellen 0342-784000 -

Locatie: Utrecht - Amersfoort
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 9 april, Advertentie id: 1127416          36 bezoeken