HR projectadviseur beleid

contact met mij op 15,88 EUR

Op zoek naar een tijdelijke projectmatige rol binnen een dynamische en uitdagende HR afdeling?

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook mensen blij maken?

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Incluzio is 1 van de 4 divisies van het familiebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. Naast dat Incluzio bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als Trigion, Facilicom Solutions en Gom. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot.

De sleutel voor het realiseren van onze ambitie ligt in het integraal organiseren en uitvoeren van zorg, het sociaal domein en dienstverlening op wijkniveau. Met een resultaatgerichte aanpak, door samen te werken en grensoverschrijdend te denken, willen we op al deze terreinen goed presteren. Zo bouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

In onze kleinschalige, luxe huizen bieden we persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. De menselijke maat, huiselijkheid, familiegerichtheid, aandacht voor eten en drinken en opgeruimdheid staan voorop. De service- en zorgverlener ben je als professional, liefdevol en gepassioneerd als mens. We vragen veel van je, alhoewel je dat van nature doet, maar je krijgt er dan ook blije gezichten en dankbaarheid van bewoners en hun familie voor terug.

Functieomschrijving

Wie zijn wij:

De beste zorg is de zorg waarbij je je het meest thuis voelt. Thuis, op de plek waar je zelf keuzes maakt en je je vertrouwd voelt. Als Allerzorg, Wonen bij September, Compartijn en Bloemendael geloven we in de kracht van thuis. Wanneer dit niet in het eigen huis kan, creëren wij waar mogelijk een thuis. Wij zetten de mens centraal in zijn eigen vertrouwde omgeving en brengen de zorg dichtbij. Onze organisatie is volop in beweging, door groei en de actuele gezondheidsvraagstukken. Dit maakt ons een van de meest ondernemende zorgorganisaties van Nederland.

Ben jij die een ervaren HR adviseur die zijn/haar mannetje staat binnen de dynamiek van een groeiende organisatie? En ben jij in staat om zelfstandig op verschillende niveaus te communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We werken binnen een snelgroeiende organisatie waarin we met elkaar hard werken om onze HR afdeling verder te professionaliseren. Binnen ons HR team van 20 collega’s zoeken wij een tijdelijke projectadviseur die met ons deze slag gaat slaan. Je houdt je het aankomende half jaar bezig met de volgende werkzaamheden:

Het opstellen van beleidsstukken en uitwerken van interne procedures.Deelname aan projecten.Deze vervolgens via interne routing implementeren en beleggen binnen de organisatie. Hierbij kun je creatief omgaan met de wijze waarop, zodat men geen beleving krijgt van een papieren tijger.Je onderhoudt nauwe contacten met de verschillende stakeholders die betrokken zijn bij de beleidsontwikkeling: OR, lijnmanagement, directie en eventuele externe partijen.Signaleren van wijzigingen in wettelijke- of CAO regelingen en het uitwerken van deze wijzigingen in beleid.Je bent daarbij onderdeel van het HR adviesteam, waarbij je ook als vliegende keep fungeert voor brede HR adviesvraagstukken.

Kortom: een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie!

Functie-eisen

Wat bied jij ons?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van HRM en minimaal 5 jaar ervaring als HR adviseur en aantoonbaar met het schrijven van beleid. Het zou mooi zijn als je beschikt over werkervaring in een zorgorganisatie. Bij het oplossen van vraagstukken weet je jouw creativiteit in te zetten en betrokkenen te overtuigen van jouw adviezen. Je krijgt energie van het meedenken en meewerken aan het verbeteren van onze HR processen en voelt je thuis in een dynamische organisatie.

Naast de inhoudelijke kennis die je meebrengt, ben je servicegericht, werk je nauwkeurig en weet je het overzicht te bewaren.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen wij je bieden?

Naast arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT met daarin naast 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 8,33% bieden wij je ook een kortingsregeling om te sporten. Het salaris voor deze functie is ingedeeld in FWG 55 volgens de CAO VVT. Het is een tijdelijke functie voor de periode van 7 maanden.
Je gaat aan de slag in ons enthousiaste HR team op een locatie in het hart van de stad Woerden en door de huidige landelijke maatregelen is thuiswerken mogelijk.

Zie jij jezelf bij ons werken?

Enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatielink. Mocht je nog vragen hebben of een persoonlijke toelichting willen, neem dan contact op met Kim Martens, Manager HR. We kijken uit naar jouw reactie!

Sollicitatieprocedure

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je.

Locatie: Utrecht - Woerden
Toegevoegd op 1 maand geleden en vervalt op 13 maart, Advertentie id: 1111825          194 bezoeken