Hulpmonteur

contact met mij op 16,74 EUR

Bedrijfsomschrijving

Werken via Haldu Groep

Haldu Groep beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van ons hoofdkantoor in Groesbeek is heel Nederland. Onze ervaren accountmanagers en consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt. Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Functieomschrijving

Jij bent een beginnend monteur en je hebt affiniteit met techniek. Jij bent een aanpakker die niet te beroerd is om hard te werken en zo nu en dan extra uren te maken.

Jij gaat de ervaren monteurs van onze opdrachtgever helpen bij de montage van kabeldraagsystemen, verlichting, spanningsrails en dergelijken. Zij leren jou de kneepjes van het vak. Je verzamelt elke ochtend op kantoor en en vertrekt vervolgens naar de diverse projecten. Als je al tekeningen kunt lezen, is dat mooi meegenomen. Als het wederzijds goed bevalt, is er de mogelijkheid dat je wordt overgenomen door onze opdrachtgever.

Als Haldu-vakman ben jij communicatief vaardig. Daarnaast spreek je goed Nederlands. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze medewerkers goed kunnen communiceren met onze opdrachtgevers en zich op juiste wijze presenteren als het Haldu visitekaartje. Heb je een geldig VCA-certificaat? Top! Heb je dit niet? Geen probleem, ik regel het voor je!

Functie-eisen

Wij vragen

Affiniteit met techniek.

De wil om te werken.

Lezen van tekeningen is een pré.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Een vast contract bij gebleken geschiktheid.

Een passend salaris.

Voldoende vakantie- en adv-dagen.

8,33% vakantiegeld.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren?

Ben jij de hulpmonteur die ik zoek? Kom jij uit de omgeving van Den Bosch? Twijfel dan niet en solliciteer nu. Klik op de button Solliciteer direct of stuur je motivatie en CV naar cv@haldugroep.nl.


Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Freek Looijen. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 82 95 47 12 of per e-mail via f.looijen@haldugroep.

Locatie: Noord-Brabant - s-Hertogenbosch
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171964          73 bezoeken