Intercedent(e) regio Tiel

contact met mij op 14,69 EUR

Flexibility Vallei en Rijn is een moderne en groeiende arbeidsmarktintermediair, gespecialiseerd in werving & selectie en uitzenden. We bemiddelen voor functies vanaf mbo+ niveau tot en met wo niveau. Ons team willen we graag versterken met een...

Functieomschrijving

Flexibility Vallei en Rijn is een moderne en groeiende arbeidsmarktintermediair, gespecialiseerd in werving & selectie en uitzenden. We bemiddelen voor functies vanaf mbo+ niveau tot en met wo niveau. Ons team willen we graag versterken met een enthousiaste intercedent.

In de functie van intercedent zoek je in diverse databases naar kandidaten en verzorg je de voorselectie, intakes met kandidaten en de introductie van kandidaten bij onze opdrachtgevers. Je verzorgt het referentie-onderzoek, de planning van gesprekken, de afstemming met onze opdrachtgevers, je organiseert assessments en zorgt voor de after sales. Succesvolle bemiddelingen handel je administratief af. Je legt je activiteiten vast in ons crm systeem. Je verzorgt de communicatie met kandidaten. In deze baan hoef je geen koude acquisitie te plegen, tenzij je dat juist graag doet! Kortom: een uitdagende en zelfstandige functie in een informele en dynamische werkomgeving.

Wat vragen wij
Allereerst heb je passie voor arbeidsbemiddeling en ben je bewezen vakbekwaam. Je hebt een uitstekend track record van succesvolle bemiddelingen en bijbehorende klantrelaties. Je beschikt bij voorkeur het SEU certificaat. Je bent resultaat- en doelgericht en hebt een pragmatische en efficiënte manier van werken. Flexibility Vallei en Rijn is goed georganiseerd en geautomatiseerd. Al onze systemen zijn beschikbaar in de cloud en je kun werken waar en wanneer je maar wilt. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar en je kunt die uren heel flexibel invullen. Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je hebt een uitstekende persoonlijke presentatie en bent oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties. Je woont in de directe omgeving van Ochten.

Wat bieden wij
Een gevarieerde en uitdagende functie in een professionele organisatie tegen prima arbeidsvoorwaarden en met flexibele.

Locatie: Gelderland - Ochten
Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 26 oktober, Advertentie id: 1028207          54 bezoeken