Jr. Ordermanager Grafimedia

.... EUR

Grafimedia onderneming

Functiebeschrijving
Ben je communicatief sterk en word je enthousiast van de begeleiding van grafische orders bij een innovatieve grafimedia onderneming? Reageer dan vandaag nog op deze functie in de regio Rotterdam.

Binnen een leuk team met grafische ordermanagers ga je samen verder bouwen aan het succes van deze grafimedia onderneming. Met een klantgerichte houding begeleid je grafische orders. Je plant, organiseert en bent altijd in de weer om het beste resultaat te behalen voor jouw klanten. Je daagt jezelf uit en gaat op zoek naar het meest efficiënte productieproces voor de klant. Bij eventuele tegenslagen zet jij als wapen je bevlogenheid en communicatieve skills in en schakel je oplossingsgericht. Als resultaat van jouw inzet proost je regelmatig met je collega's op het succes van de steeds verder groeiende omzet en tevreden klanten.

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat je:


Beschikt over een afgeronde Grafische Mbo-opleiding
Minimaal 1-2 jaar werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke grafische ordermanagement baan of stage
Snel kunt schakelen en vele kleine werkzaamheden tussendoor voor jou geen enkel probleem zijn
Zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst
Fulltime beschikbaar bent (dit is een must!)
Woonachtig bent in de regio Rotterdam
Starters zijn zeker welkom in dit team!Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden conform cao. Het gaat om een dynamische fulltime baan met een salarisindicatie tussen de €2000,- en € 2400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur. Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl!


Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen én het milieu is ook blij met!

Locatie: Zuid-Holland - Schiedam
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1049195          30 bezoeken