Junior Marketeer Vormgever Reclame (FT) - doener met visie

contact met mij op 142,32 EUR

Een van de meest veelzijdige Marketeer posities die er bestaan! Wil jij graag werken in een functie waarbij je samen met jouw marketing collega niet alleen de strategie bepaalt, maar ook de operationele werkzaamheden uitvoert? Je bent van A-tot-Z verantwoordelijk voor de marketing communicatie ! 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bekende speler in de reclame branche. Klantgerichtheid staat er als vanzelfsprekend centraal. Er heerst een informele sfeer en uitstraling. Andere woorden die de werksfeer het best omschrijven zijn: no nonsens, mooie balans hard werken en lol, teamspirit en gezellig. Eerlijkheid heeft de organisatie hoog in het vaandel staan.
 

Functieomschrijving

Heb jij passie voor het Marketing communicatie vak en ben jij een echte praktische allrounder? In deze rol als Marketeer vind je alles terug  en werk je cross mediaal. Van productdevelopment ( het positioneren van nieuwe diensten of nieuwe product- marktcombinaties) brandmanagement, marketing communicatie (above- en below the line, digitaal en print) tot marketing intelligence.
Samen met jouw collega Marketeer verzorg jij de marketing van deze salesorganisatie. Je bedenkt het marketingplan, bepaalt de positionering van de verschillende diensten i.s.m. de directeur, stelt de marketing kalender op , voert de marketing acties, projecten vervolgens zelfstandig uit en bewaakt de voortgang en deadlines. Daarvoor maak je gebruik van alle media; print (brochure, folders), website, social media, e-mailings, film, etc. Naast dat je alle uitingen in jouw rol als Vormgever zelfstandig creëert met onder andere het adobe pakket, schrijf je ook alle Nederlandse teksten zelf. Ook bied je als Marketeer ondersteuning aan sales. Je schakelt direct met jouw commerciële collega’s en voorziet hen van juiste informatie (klant-, markt-, concurrentie- en gfk gegevens). Je ontwikkelt (op-maat) verkoopbevorderende marketingtools en stelt klantpresentaties op. Er bestaat geen bredere Marketeer functie!
 

Functie-eisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau ( een opleiding richting marketing, communicatie, multimedia, etc.) en minimaal een half jaar werkervaring in functie als Marketeer, Vormgever of als Marketing Communicatie medewerker. Ook verzoeken wij kandidaten met relevante stage ervaring te reageren. Omdat ook het schrijven van teksten onderdeel van jouw functie is, is het van groot belang dat je uitstekende kennis van Nederlandse taal hebt in zowel woord- als geschrift. Je bent creatief, klantgericht, weet deadlines te behalen, bent eerlijk, een aanpakker en handig met vormgevingssoftware. Het Adobe pakket kent weinig geheimen voor je: Indesign en Photoshop. Het is mogelijk om Ilustrator, Premiere pro en After effects on the job je eigen te maken. Omdat je in een gezellig team werkt, is het belangrijk dat je ook humor hebt en een leuke collega bent waar je op kunt bouwen!
 

Arbeidsvoorwaarden

De meest allround Marketeer die er bestaat! Afwisseling is echt de enige constante! Eerlijkheid, directheid en openheid heeft de organisatie hoog in het vaandel staan. Iedereen kan echt zichzelf zijn! Er wordt een passend salaris geboden van circa E 2.000,-- tot E 2.500,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder eenmaal per jaar een vakantie met jouw collega’s.
Procedure: Telefonisch kan er geen extra informatie vertrekt worden. Indien u vragen heeft of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen. Na een uitgebreide telefonische screening en bekijken van jouw portfolio, zal een persoonlijke gesprek plaatsvinden op locatie. Vervolgens zal bij de opdrachtgever een afspraak gepland worden, waarbij een gesprek gecombineerd  kan worden met een.
 

Locatie: Noord-Holland - Amstelveen
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996272          51 bezoeken