Junior Marketeer Vormgever Reclame (FT) - print en onlin...

contact met mij op 142,33 EUR

Een van de meest veelzijdige Marketeer posities die er bestaan! Wil jij graag werken in een functie waarbij je samen met jouw marketing collega ervoor zorgt dat het reclamebedrijf online  en offline op de kaart staat?! Als marketeer bedenk je hoe je het gaat doen en voer je alle voorkomende marketing en communicatie werkzaamheden uit! 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bekende speler in de reclame branche. Klantgerichtheid staat er als vanzelfsprekend centraal. Er heerst een informele sfeer en uitstraling. Andere woorden die de werksfeer het best omschrijven zijn: no nonsens, mooie balans hard werken en lol, teamspirit en gezelligheid. Eerlijkheid heeft de organisatie hoog in het vaandel staan.

Functieomschrijving

Als Marketeer bedenk je en voer je alle online en offline marketing concepten uit. Daarbij werk je  cross mediaal. Samen met jouw collega Marketeer verzorg jij de marketing van deze salesorganisatie. Je stelt het marketingplan op, richt je op de juiste positionering van de verschillende diensten, stelt de marketing kalender op , voert de marketing acties en marketing projecten vervolgens zelfstandig uit en bewaakt de voortgang en deadlines. Daarvoor maak je gebruik van alle media, denk aan: print (brochure, folders), website, social media, e-mailings en video. Naast alle uitingen die je in jouw rol als Vormgever creëert, schrijf je alle Nederlandse teksten zelf. Ook bied je vanuit marketing ondersteuning aan sales, bijvoorbeeld bij het opmaken van aanbestedingsrapporten of salespresentaties. Je schakelt direct met jouw commerciële collega’s en voorziet hen van juiste informatie (klant-, markt-, concurrentie- en gfk gegevens). Je ontwikkelt (op-maat) verkoop bevorderende marketingtools en stelt klantpresentaties op. Er bestaat geen bredere Marketeer functie!

Functie-eisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau; een opleiding richting marketing, communicatie, vormgeving,, design of multimedia. Daarnaast beschik je over minimaal een half jaar werkervaring in een functie als Marketeer, Vormgever of als Marketing Communicatie medewerker. Ook verzoeken wij kandidaten met relevante stage ervaring te reageren. Omdat ook het schrijven van teksten onderdeel van jouw werkzaamheden is, is het van groot belang dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Je bent creatief, klantgericht, weet deadlines te behalen, bent eerlijk, een aanpakker en handig met vormgevingssoftware als Adobe Suite, Indesign en Photoshop. Het is mogelijk dat je  Ilustrator, Premiere pro en After effects on the job je eigen maakt. Omdat je in een gezellig team werkt, is het belangrijk dat je ook humor hebt en een leuke collega bent waar je op kunt bouwen!

Arbeidsvoorwaarden

De meest allround Marketeer die er bestaat! Afwisseling is echt de enige constante! Eerlijkheid, directheid en openheid heeft de organisatie hoog in het vaandel staan. Iedereen kan echt zichzelf zijn! 

Procedure: Telefonisch kan er geen extra informatie verstrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen. Na een uitgebreide telefonische screening en bekijken van jouw portfolio, zal een persoonlijk gesprek plaatsvinden op locatie. Vervolgens zal bij de opdrachtgever een afspraak gepland worden, waarbij een gesprek gecombineerd  kan worden met een.

Locatie: Noord-Holland - Amstelveen
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996279          56 bezoeken