Junior Marketing- en Sales Talent

contact met mij op 142,32 EUR

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een Marketing- en Sales Talent én ben jij toe aan een 2e stap in je loopbaan? Wil jij het internationale Marketing- en Salesteam in Venray komen versterken?

Witron is een wereldwijd opererende System-Integrator, gespecialiseerd in het ontwerp én de turnkey realisatie van innovatieve en hoog dynamische material handling systemen. De Witron-groep heeft wereldwijd ruim 3.500 medewerkers en vestigingen in meerdere landen. Witron Engineering B.V. te Venray is als klein team binnen de groep verantwoordelijk voor de regio Noord-West Europa (BeNeLux, Denemarken, Scandinavië, UK & Ierland).
Door overtuigende concepten, compromisloze klantoriëntatie en bovenmatige inzet heeft Witron zich een leidende positie in deze markt verworven. 
YouTube: https:www.youtube.com/watch?v=bn5jjVKhFUs

100% Talent is voor het internationale Marketing- & Salesteam op zoek naar een:

(junior) Marketing-/ Sales Talent (MBO+/HBO) 

om dit team te komen ondersteunen voor de regio Noord-West Europa.

Functieomschrijving

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden?

Je gaat aan het werk als Marketing- en Sales medewerker waarbij je het internationale verkoopteam actief ondersteunt. Jij neemt jouw verantwoordelijkheid voor het onderhouden van contacten met bestaande klanten én het vinden en enthousiast maken van nieuwe klanten.

Jij doet hiertoe marktonderzoek en onderneemt de (eerste) acties voor verdere acquisitie. Je organiseert beurzen en seminars en onderhoudt contacten met de pers. Bezoeken voor potentiele klanten aan referentieprojecten in binnen- en buitenland worden door jou voorbereid, georganiseerd en eventueel ook begeleid. Het kan zomaar zijn dat je even een kop koffie gaat drinken in Zweden, met een potentiele klant, om een project te bezoeken.

Je bent ondersteunend aan de werkzaamheden van de Nederlandse Sales-/Accountmanagers en rapporteert rechtstreeks aan de Vice President North-West Europe. En uiteraard onderhoudt je een zeer goede relatie met het marketing- en verkoopteam van het hoofdkantoor in Parkstein (Duitsland).

Functie-eisen

Wat breng jij mee als Marketing & Sales Talent?

relevante technisch/commerciële opleiding en een MBO+/HBO werk- en denkniveauaantoonbare affiniteit met techniek, distributie en/of logistiekpositieve instelling, commercieel gevoel en focus op succesgoede beheersing van Nederlandse én Engelse taal, kennis van Duits is natuurlijk een préeen sterke persoonlijkheid en sterke communicatieve skills. Je bent in staat goede (pers)publicaties op- en samenstellenkenmerken van jouw karakter: ondernemend, gedreven en zelfstandigje dagelijkse reistijd van en naar Venray bedraagt maximaal 45 minutenbereidheid om incidenteel te reizen


Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je hiervoor terug?

Je komt als Marketing- / verkoopmedewerker rechtstreeks in dienst bij Witron Engineering (Venray). Het betreft een functie in een uiterst interessant werkgebied, met een open en stimulerende werksfeer in een internationale werkomgeving. Je werkt met een klein, innovatief en deskundig team, met korte lijnen. Dit Nederlandse team levert een substantiële bijdrage aan de groepsresultaten. Jij hebt een toekomst zekere werkplek, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling binnen dit sterk groeiend familiebedrijf. Het bedrijf kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een beloningsysteem op basis van resultaten. Wij vertellen je er graag meer over.

Sollicitatieprocedure

Wat doen wij voor jou?

Onze opdrachtgever heeft 100% Talent Oost-Brabant exclusief gevraagd om de werving- en selectieprocedure te verzorgen voor deze vacature van Marketing- & Sales Talent. 100% Talent Oost-Brabant is volledig gespecialiseerd in werving & selectie voor Commerciële functies in een technische omgeving. Onze Talent Recruiters zijn door eigen expertise en jarenlange werkervaring altijd in staat de voor jou meest ideale werkgever te vinden. Het succes van de werkgever valt of staat met jouw kennis, ervaring, inzet en ambitie. En om dat succes te behalen zorgen wij voor plaatsing van het beste Talent bij onze opdrachtgevers.

Interesse in deze functie?

Spreekt deze functie voor Marketing & Sales jou aan en wil je solliciteren? Stuur dan je Curriculum Vitae en motivatie o.v.v. de vacaturetitel uitsluitend naar: frans@talentgroepnederland.nl, t.a.v. Frans Vonk, Talent Recruiter. Natuurlijk kan je Frans ook bellen voor meer informatie over deze vacature op telefoonnummer 06 46 777 888.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Witron niet op prijs!

Locatie: Limburg -
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996270          62 bezoeken