Junior Operator 2-ploegendienst blijven ontwikkelen

contact met mij op 15,05 EUR

Werknemers met lange dienstverbanden zijn hier geen uitzonderingUitstekende leerschool voor een Junior Operator2-ploegendienst met 15% toeslag

Bedrijfsomschrijving

Dit Nederlandse bedrijf heeft een bedrijfscultuur die resultaatgericht is, ondernemerschap vraagt en zich laat omschrijven als degelijk, ambitieus en capabel. Ze staan bekend als een betrouwbare werkgever. Dat is te zien aan de lange dienstverbanden van het personeel.

Op deze locatie, waar 150 man personeel werkt, produceren en verkopen zij synthetische non-wovens(vliezen). Deze non-wovens worden ondermeer verwerkt in de kabel-, composiet-, bouw-, verpakkings- en automobiel industrie. Deze halffabricaten zijn een belangrijk onderdeel voor het eindproduct van haar klanten. 

De klantenkring van dit bedrijf bestaat voor een groot gedeelte uit internationale bedrijven. Zo exporteren zij naar maar liefst 63 landen.

Functieomschrijving

Als Junior Operator ben je bezig op de versnijd-afdeling. Op de versnijd-afdeling komen de non-wovens aan en ben jij degene die het eindproduct naar wens van de klant versnijd en klaarmaakt voor transport.

Ben jij de Junior Operator die op de millimeter nauwkeurig kan werken en deze verantwoordelijk baan op zich durft te nemen? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen

Wat zoeken wij in een Operator op de versnijd-afdeling:

Minimaal een LBO technische opleidingBereid om te werken in een 2-ploegen systeem Wiskundig inzicht Analytisch sterkTechnisch inzicht

Arbeidsvoorwaarden

Als je aan de slag gaat als Machine Operator bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

Gemiddelde werkweek van 40 uurSalaris tussen de € 2.100 en € 2.500 exclusief ploegentoeslagUitstekende ploegentoeslag van 15%Een leuke baan binnen een informeel bedrijfJe krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien

Sollicitatieprocedure

Regio Utrecht2-ploegendienst40 uur2.100 - 2.500 euro
Denk jij dat de functie van Machine Operator echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Patrick van den Bos.

Mobiel: 06 - 12 71 77 62

E-mail: patrick@profield.nl

Functies bij Profield: Machine Operator, Proces Operator, Lijn Operator, Mechanisch Operator, Allround Operator, Technisch Operator, Allround Proces Operator, Junior Operator, CNC

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 2 december, Advertentie id: 1053647          62 bezoeken