Junior Projectleider Installatietechniek

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende installateur in Nederland. Ze staat in de markt bekend om haar technische oplossingen en wordt dan ook vaak ingeschakeld wanneer anderen er niet uitkomen. Naast eigen projecten assisteert het bedrijf ook regelmatig. Op deze manier kom je op verschillende locaties, wisselende projecten en leer je overal wat van. De organisatie is erg zuinig op haar medewerkers en faciliteert dan ook een prettig werknemersklimaat. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het aantal vakantiedagen en de goede pensioenregeling.

Functieomschrijving

Wil je doorgroeien tot projectleider? Dan is dit je kans!

Als junior projectleider installatietechniek werk je nauw samen met een ervaren projectleider die jou de kneepjes van het vak leert. Zo kun je in korte tijd veel informatie tot je nemen en doorgroeien tot een volwaardige projectleider. 

Je werkt dus veel samen met een gedreven team van professionals, aan diverse projecten. Je staat dus middenin de organisatie en je bent dus met recht een spil binnen dit web te noemen. Je hebt de taak om projecten van A tot Z op te zetten en te bewaken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de planning, de voortgangscontrole en logistieke systemen. 

Werk jij continu aan de beste versie van jezelf?

Functie-eisen

Een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek/Installatietechniek of voldoende werkervaring om dit niveau aan te tonen;Ervaring als bijvoorbeeld werkvoorbereider of service-coördinator;Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en een goede organisator;Je kunt jezelf verplaatsen in de klant en bent daarbij kwaliteitsgericht;Je bent bereid om te leren en informatie van anderen aan te nemen;Uiteraard wordt hier het standaardrijtje van flexibiliteit, stressbestendigheid en goede communicatie voor gevraagd. Ook kun je zelfstandig en in een team werken.


Arbeidsvoorwaarden

Een salaris die past bij jouw ervaring, kennis en kunnen aangevuld met 13 ADV dagen. Daarnaast krijg je de mogelijkheden om intern opgeleid te worden en waar nodig aangevuld met externe opleidingen. Deze functie is gericht op de lange termijn en bij goed bevallen krijg je dan uiteraard een vast.

Locatie: Overijssel - Enschede
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996330          53 bezoeken