K1600GT - Zuinige 6 cilinder - 161PK

6.900 EUR

BMW K1600GT

Vermogen 118KW – 161PK
Kenteken – 88-MB-DF
Bouwjaar - 09/2011
Km-stand – 140K (net ingereden dus)
Motor – 6-cylinder in lijn 1649CC
175NM aan koppel.

Alle beurten bij BMW Dealer gehad.Vandaag nog even langs geweest om de achterrem te ontluchten en olie te vervangen.
Origineel Nederlands geleverde van de eerste eigenaar.

Ex-overheidsmotor rijdt en schakelt als een nieuwe.
Nooit op bezuinigd en 4 duidend km geleden nog onderhoudsbeurt gehad. 

Diverse opties:

· Navigatiesysteem
· Adaptive Xenon
· Cruise control
· Zitverwarming
· Boordcomputer
· Elektrisch vooruit
· Valbeugels
· 2x zijkoffer
· ABS
· ESP

Onderweg zijn, indrukken opdoen, veel beleven, relaxen en toch dynamisch rijplezier: zo ziet de wereld er uit vanaf de buddyseat van de nieuwe K 1600 GT. Omdat de motorfiets nog overtuigender is door een plus aan dynamiek en toercomfort: zijn 6-cilinder lijnmotor is ondertussen een icoon dankzij zijn krachtontwikkeling en zijdezachte rijkarakter. Daarbij komen nog zijn absolute kwaliteiten op de lange afstanden, met bescherming tegen weer en wind en een uitrusting die maakt dat je eigenlijk meteen wilt opstappen. Innovatieve hoogtepunten, ronden het pakket volledig af. Met de K 1600 GT zie je niet alleen alles, je trekt ook de aandacht. Een indruk achterlaten, ongeacht of je rijdt of stilstaat.

Dynamiek en comfort, deze karaktereigenschappen worden weerspiegeld in het design: de Duolever voorvering, de xenon koplamp met adaptieve bochtverlichting, de krachtige 6-cilinder motor en het rijwielgedeelte creëren een opvallend en hoogwaardige totaalplaatje. Het volledige nieuwe voor- en zijaanzicht zijn van atletische proporties, scherp vormgegeven en tonen een sportief, gestroomlijnd uiterlijk. De 6-in-2 uitlaat reflecteert de potentie van de 6-cilinder, zowel in beeld als geluid.
Het opmerkelijke voorkomen van de K 1600 GT wordt onderstreept door lakkleuren van hoge kwaliteit: van exclusief discreet tot sportief dynamisch. Jij beslist wat bij jou past.

Legendarisch: de 6-cilinder lijnmotor. Deze maakt elke rit tot puur plezier. Zijn ongeëvenaarde zijdezachte motorloop en krachtafgifte garanderen op betrouwbare wijze de gewenste rijdynamiek. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) en maximum koppel van 175 Nm zorgen voor onvergelijkbare en moeiteloze stuwkracht. Daarmee is 70% van het koppel al beschikbaar bij 1.500 t/min Waarbij de geringste beweging van de pols de K 1600 GT al goed op toeren brengt: de respons en handling van een.

Locatie: Overijssel - Zwolle
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 17 oktober, Advertentie id: 1040584          52 bezoeken