Kawasaki Z 125 Performance (bj 2019)

4.690 EUR

2200km. Bouwjaar: 2019. Deze prachtige Kawasaki Z125 is nauwelijks ingereden... Inclusief het performance pakket (Arrow uitlaat, seat cover en valbescherming) is dit een echte eye catcher......

Kawasaki Z 125 Performance

Modeljaar: 2019
Kleur: Zwart
Garantie: Fabrieksgarantie
BTW/Marge: incl. BTW (bedrijven kunnen de BTW aftrekken)
Kenteken: 03-MK-HK

Deze prachtige Kawasaki Z125 is nauwelijks ingereden... Inclusief het performance pakket (Arrow uitlaat, seat cover en valbescherming) is dit een echte eye catcher...
Geschikt voor het A1 rijbewijs.Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 65 jaar aan het juiste adres bij MotoPort Goes. Wij hebben het grootste aanbod van Zuid-West Nederland in de grootste motorzaak van de Benelux!
Voor aankoop en onderhoud van motoren en scooters, aanschaf van kleding (mega kleding shop van 1500 vierkante meter!) en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.
.
De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.
.
Wij zijn officieel dealer van: BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Sym, Triumph, Vespa en Yamaha. Inruil van alle merken is bij ons mogelijk.
.
Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.
.
Voor meer motoren en scooters (300 stuks) zie onze website www.motoportgoes.nl of kom langs!
.
Een motorfiets van ons kopen vanuit het buitenland? Buying a motorcycle from us from abroad?
No problem! See: https:/ /www.motoport.nl/goes/Motorfiets-kopen-vanuit-buitenland
.
Voordelig en goed verzekeren?
Kijk op onze website voor meer informatie over de MotoPort No Risk verzekeringen (ook als je niet je motor bij ons hebt).

Locatie: Zeeland - Goes
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 17 november, Advertentie id: 1009743          77 bezoeken