Key Accountmanager

contact met mij op 16,11 EUR

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever een internationaal specialist binnen de technische sector als totaal leverancier zijn wij op zoek naar een gedreven Key Accountmanager voor regio Zuid-Nederland & Noord-België. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van je klantenportefeuille binnen jouw regio. Je adviseert zakelijke klanten m.b.t jouw diensten en producten en denkt graag met ze mee tijdens projecten, waarin jij hen zoveel mogelijk kunt ontzorgen als leverancier.

Onze opdrachtgever is een internationaal totaal leverancier van producten, e-commerce diensten en oplossingen op het gebied van technologie en elektronica. Zij richten zich op heel Nederland en België als het gaat om hun dienstverlening. Het salesteam telt ongeveer 10 man die samen de Nederlandse en Belgische markt bedienen. Door een grote producten portfolio wat bestaat uit bijna een miljoen producten hebben zij een brede doelgroep waar zij zaken mee doen.

Het genereren van meer business bij potentiële en bestaande klantenBezoeken van MKB(+) klanten;Voeren van acquisitiegesprekken en warme leads opvolgen;Relatiemanagement van A tot Z;Opstellen en beheren van overeenkomsten van jouw Key Accounts;Meedenken met marketingactiviteiten.

Functie-eisen

Afgeronde Hbo of Mbo4 opleiding richting commercie of techniek;Minimaal 4 jaar aantoonbare sales ervaring;Je bent ondernemend, proactief en commercieel ingesteld;Je bent communicatief vaardig en bent sterk in onderhandelingen;Je denkt in mogelijkheden en je bent klantvriendelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Fulltime (5 dagen, 40 uur)
Salaris tussen de €3.000,- en €5.000,- bruto per maand o.b.v. je werkervaring;
Goede bonusregeling;
24 vakantiedagen;
Auto, laptop en telefoon van de zaak.
Stimulerende werkomgeving waar ontwikkeling wordt aangemoedigd.
Trainings- en opleidingsmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Fatih Sener

fatihsener@morerecruitment.nl

+31(0)6 11 80 9

Locatie: Noord-Brabant - Valkenswaard
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 9 april, Advertentie id: 1127482          134 bezoeken