Klantenservice Medewerker

.... EUR

Met behulp van alle BCC'ers maken wij het leven van de klanten leuker, makkelijker en slimmer. Bij ons kun jij je ontwikkelen en krijg je écht de ruimte om klanten te helpen met innovatie en slimme oplossingen!
BCC bestaat al sinds 1969 en is met 60 winkels een van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland. De ruim 1350 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven naar de hoogst mogelijke service en bieden hierbij de beste oplossing in huis. Daarnaast is BCC onderdeel van het Mirage retailgroup, een retailplatform met vertrouwde winkelformules in Nederland waaronder: Blokker, Big Bazar, Intertoys en MINISO.
Push that button! Al enthousiast geworden? Wij horen graag van je! Reageren op deze vacature kan via de sollicitatiebutton zonder motivatiebrief en cv. Jouw sollicitatie wordt direct naar de desbetreffende manager gestuurd en dan kun je snel een reactie van ons verwachten!
Voor bureaus: dank voor de interesse, maar acquisitie in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.


Functiebeschrijving

• Je geeft aan de klant advies over product gerelateerde vragen. • Je helpt de klant verder met het beantwoorden van servicevragen. • Je helpt de klant verder met de aankoop van producten door mee te denken en passende oplossingen aan te bieden. • Je voert verschillende administratieve taken uit, denk hierbij aan het vastleggen van de klantgesprekken en contact onderhouden met andere afdelingen binnen BCC n.a.v. bijvoorbeeld een reparatie verzoek. • Je denkt mee met het verbeteren van onze werkprocessen, goede input wordt altijd gewaardeerd!


Functie-eisenJe hebt mbo werk-/denkniveau.
Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie.
Jij wordt blij van blije klanten.
Je werkt graag in een gezellig en hecht team.
Je wilt graag tussen de 32 – 38 uur werken en bent daarbij flexibel inzetbaar.ArbeidsvoorwaardenEen goed inwerkprogramma, waarbij we trainingsdagen verzorgen om jou te coachen en begeleiden.
Een leuke werksfeer binnen een hecht en zelfstandig team op onze locatie Utrecht The Wall.
Mogelijkheid om parttime te werken. (minimaal 32 uur)
Interessante extra's bovenop je basissalaris.
Avond en weekend toeslagen indien je dan wilt werken.
Kortingsregeling bij aankopen binnen BCC.
8% vakantiegeld.
25 vakantiedagen bij een werkweek van 38.

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1240974          42 bezoeken