Kussens op maat voor huis, tuin, boot.

contact met mij op 15,05 EUR

SUNBRELLA = WATERAFSTOTEND + VERKLEURD NIET


De stof die ik meestal gebruik (SUNBRELLA) is ontwikkeld voor buitengebruik, maar ook uitermate geschikt voor binnen want een vlek kun je er heel makkelijk weer uithalen met een sopje. Bovendien kunnen de kussenhoezen heel simpel gewassen worden in de wasmachine.
Kleurecht, schimmelwerend, vuilafstotend en waterafstotend zijn de eigenschappen van de stof. Hij wordt vaak gebruikt voor bootkussens. Dit betekent dat het gewoon buiten kan blijven liggen. Als er een buitje (of een glas met inhoud) overheen valt loopt het er gewoon af. Het is beresterk en het verkleurt niet in de zon!

Voor het binnenmateriaal wordt o.a. gebruik gemaakt van zeer comfortabel polyether/koudschuim. Kussens zijn in alle gewenste maten en in vele kleuren en materiaalsoorten leverbaar.

Goede kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik besteed dan ook nogal wat aandacht aan de afwerking (binnen en buiten). Het moet niet gaan rafelen en de rits wordt netjes weggewerkt zodat daar ook geen vocht naar binnen kan komen. Alle kussens worden uitgevoerd met een rits zodat de hoezen eraf kunnen om bijvoorbeeld gewassen te worden. Bovendien doe ik een tricotkous om het polyether heen zodat dat gemakkelijker in en uit de hoes kan.

Bel of mail me voor een vrijblijvende offerte.

Ook voor bootkussens of het opnieuw bekleden van meubels kan je bij mij terecht.

Groetjes,

Hester

HES-TER-RAS-KUSSENS
Hoefijzer 54
1689 VC Zwaag (gemeente Hoorn)
tel: 06

Locatie: Noord-Holland - Zwaag
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 30 december, Advertentie id: 1053415          52 bezoeken