Landhek gecreosoteerd compleet met palenhangsluit

230 EUR

Compleet pakket om een landhek te plaatsen in uw weideomheining, paardenbak of paddock.

Productinformatie:
- Houtsoort: Noord Europees Vuren hout
- Behandeling: gecreosoteerd (onder hoge druk geimpregneerd)Beschikbare afmetingen:
- landhek compleet 200x100: 190 euro
- landhek compleet 250x100: 210 euro
- landhek compleet 300x100: 215 euro
- landhek compleet 350x100: 230 euro
- landhek compleet 400x100: 240 euro
- landhek compleet 450x100: 275 euro
- landhek compleet 500x100: 285 euro

Voorbeeld inhoud pakket landhek compleet 200x100:
- Totale breedte: 230cm
- 1x landhek 2.00m lang x 1.00m hoog
- 2x gecreosoteerde paal 150x150mm 2.50m lang voorzien van een diamantkop
- 2x heng 600mm + plaatduim (verzinkt) inclusief bijbehorende slotbouten
- 1x rolschuif groot 172mm (verzinkt)
- bijbehorende schroevenDe landhekken worden gemaakt van 32mm dikke planken.

Andere afmetingen mogelijk op aanvraag. Stuur uw aanvraag naar info@bos-hout.nl of neem telefonisch contact op met033-3036582.

Gebruik ; Tips:
- Bij de plaatsing van het landhek adviseren wij de tussenruimte van de palen te houden op 2cm breder dan het hek zelf is. Dit geeft u voldoende ruimte om het landhek te monteren.
- U kunt overwegen een zwaar loopwiel te monteren om het hek te ondersteunen bij het open en dicht gaan.

Over Houthandel Bos
Houthandel Bos is gevestigd in Amersfoort. Met 70 jaar ervaring is Houthandel Bos Amersfoort al decennia lang een vertrouwde naam in de regio en is zij inmiddels uitgegroeid tot een moderne houtmaterialenhandel gericht op de klusser, tuinier, particulier en aannemer. Hedendaags levert Houthandel Bos diverse soorten hout- en houtgerelateerde producten die voldoen aan de bekende houtkeurmerken FSC, PEFC en/of KOMO. Deze keurmerken garanderen dat u goed en eerlijk hout koopt.Houthandel Bos staat garant voor kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs gecombineerd met professioneel en eerlijk advies.

Bezorging & Voorraad
Houthandel Bos heeft de bezorging van uw bestelling in eigen beheer. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen wij op korte termijn leveren. Wij hebben 95% van onze producten op voorraad. Indien niet voorradig is dit binnen enkele dagen aanwezig in onze vestiging te Amersfoort.

Service & Plaatsing
U kunt bij Houthandel Bos terecht voor gericht advies. Vrijblijvend helpen wij u graag kiezen voor de juiste houtsoort, de juiste maten, de juiste kwaliteit en de juiste producten gecombineerd met een advies over de juiste plaatsing van de producten.Naast de verkoop van hout is het ook mogelijk uw schutting, schuur, vlonder, veranda, paardenbak of weideomheining te laten plaatsen door Houthandel Bos. Middels de jarenlange ervaring die Houthandel Bos hierin heeft opgedaan resulteert dit in een snelle en professionele realisatie van uw klus. Ook werkt Houthandel Bos samen met verschillende partners welke u kunnen helpen met aanverwante werkzaamheden als bomen rooien, het wegfrezen van boomstronken, straatwerk of overige tuinwerkzaamheden.

Waarom kiest u voor Houthandel Bos
- vrijblijvend en gericht advies- vaste kwaliteit- vaste lage prijs- grote voorraad- snelle levering- gegarandeerd duurzaam- veilig en verantwoord

Adres
Houthandel Bos Amersfoortsestraat 23 3821 CA
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 18 dagen geleden en vervalt op 9 april, Advertentie id: 929159          112 bezoeken