Landmeter Maatvoerder

contact met mij op 14,69 EUR

Ben jij een landmeter / maatvoerder uit de omgeving van Soest en heb je kun je de meetgegevens verwerken met AutoCAD? Voor onze relatie zoeken we een fulltime landmeter. 

Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is een middelgroot ingenieursbureau met verschillende vestigingen door het hele land. Het bedrijf is actief in verschillende disciplines van de Civiele Techniek. Voor de afdeling Geodesie zijn zij op zoek naar uitbreiding in Soest. De landmeters en maatvoerders werkten voorheen vanuit een centrale vestiging op projecten door het hele land. Er is momenteel voor gekozen om de landmeters door het hele land te verspreiden en in te zetten per regio. Dit beperkt reistijd en creëert een betere invulling van de werktijd. Dit sluit overigens niet uit dat alle werkzaamheden uitvoerbaar zijn in de regio, het kan voorkomen dat je metingen op grotere afstand verricht. 

Functieomschrijving

Wil jij aan de basis staan van uiteenlopende civiele projecten en wil jij je verder ontwikkelen in de wereld van de geodesie. Als landmeter sta je aan de basis van de projecten. Je bent verantwoordelijk voor de metingen waarmee de basiskaarten worden vervaardigd. In jouw functie als landmeter ga je zowel binnen- als buitenwerk verrichten. 

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie als landmeter / maatvoerder bij onze opdrachtgever in de omgeving van Soest heb je bij voorkeur:

Een aantal jaren ervaring als landmeter;Een mbo-opleiding richting landmeetkunde / civiele techniek of vergelijkbaar;Actuele kennis van de gebruikte apparatuur en software;Goede communicatieve eigenschappen, zowel in woord als geschrift;Je rijbewijs B;Je VCA basis.Je bent woonachtig in een straal van 30 km om Soest.  

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van technische professionals.

Wat heeft Teqoia te bieden?

Mogelijkheid tot vast dienstverband bij de opdrachtgever;Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, salarisindicatie Bruto per maand € 2200,- / € 2950,- afhankelijk van ervaring en opleiding;Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;Studiebudget en/of opleidingsbudget;Vaste onkostenregeling en/of reiskostenvergoeding; 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;Begeleiding en carrière advies;Pensioenregeling
Goede doorgroeimogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en.

Locatie: Utrecht - Soest
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028214          49 bezoeken