(Leering) Procesoperator

contact met mij op 14,79 EUR

Voor Dow Benelux zijn we op zoek naar een procesoperator voor de LDPE fabriek. Je komt in aanmerking voor deze functie als je reeds in het bezit bent van je MBO4 Procestechniek, maar ook als je op zoek bent naar een BBL-plek en reeds in het bezit bent van een Havo (met N&T profiel) of MBO4 technisch diploma.


Wat doe je als (Leering) Procesoperator?
De functie van procesoperator wordt uitgevoerd in volcontinu dienst en omvat na verloop van tijd minimaal alle buitensecties van de plant waar de functie wordt uitgevoerd. In dit geval de LDPE.

Als procesoperator zijn de meest voorkomende werkzaamheden:


Onderzoeken van storingen op een gestructureerde manier en zorgen voor opvolging; Initiatief tonen door problemen met vergunningen zo vlot mogelijk op te lossen; Mogelijkheden voor veranderingen en verbeteringen uitzoeken en verbetervoorstellen doen (m.b.t. hardware); Initiatief nemen om enige paneelkennis te krijgen; Goed kunnen omgaan met mensen met een verschillende achtergrond en open, eerlijk, collegiaal en loyaal zijn; Ingrijpen als werkzaamheden niet verlopen zoals afgesproken; Je drijft VGM als eerste prioriteit, productie als tweede en kosten als derde voor de unit; Kennis en ervaring delen met anderen om te leren; Open staan voor kritiek en streven naar verbeteren van eigen functioneren; Je kan flexibel omgaan met de ploegbezetting; Je springt in geval van calamiteiten in bij andere secties en/of plants; Procedures weten te vinden en deze opvolgen; Je kent na verloop van tijd de opstart/down gaan-procedures en voert deze uit; Je voert controlerondes en dagelijkse werkzaamheden (monsters) naar behoren uit.

Wat kun je?
We zijn op zoek naar kandidaten die voldoen aan het volgende profiel:


Afgeronde MBO4 opleiding richting Procestechniek of een andere technische richting Wanneer jij geen afgeronde technische MBO4 opleiding hebt, is het nodig dat je bij Dow nog de BBL opleiding voor Procestechniek (MBO3) gaat volgen. Dit kan enkel met een Havo (N&T) diploma of een ander MBO4 technisch diploma wat reeds behaald is. Kennis van MS Outlook, Word en Excel Technisch inzicht.

Wat krijg je?
Wij bieden een uitdagende functie in volcontinu ploegendienst binnen een dynamische werkomgeving, marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden. Reis- en evt. tunnelkosten worden vergoed. Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met onze vestiging in Axel via 0115-562230.

Mocht je in aanmerking komen voor deze functie in BBL-vorm, worden de studiekosten door Dow betaald. Je sluit hiervoor wel een studieovereenkomst af, waar onder andere een terugbetalingsregeling is opgenomen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.


Waar ga je werken?
Dow Benelux B.V. is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. Bij Dow Benelux werken dagelijks aan innovaties. Dit doen we door wetenschappelijke inzichten te combineren met onze technologische kennis. Zo leveren we duurzame bijdragen aan op het oplossen van de meest dringende problemen in de wereld zoals de behoefte aan schoon drinkwater, het opwekken van duurzame energie en het verbeteren van de landbouwproductiviteit. De geschiedenis van Dow in de Benelux begint in 1955 met de opening van een handelskantoor. Inmiddels is Dow Benelux uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Circa 2000 gedreven medewerkers werken vanuit 6 vestigingen en 20 fabrieken in Nederland en Belgie aan toonaangevende producten en oplossingen. De kunststoffen en chemicaliën die in de Benelux worden geproduceerd vinden hun weg naar klanten en markten in de hele wereld. Het hart van Dow in de Benelux ligt in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen. Dow Terneuzen is met 17 fabrieken en ongeveer 1700 medewerkers de op één na grootste productielocatie van the Dow Chemical Company. Als grootste werkgever van Zeeuws-Vlaanderen draagt Dow bij aan het economische en maatschappelijk succes van deze regio.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te.

Locatie: Zeeland - Hoek
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1035506          74 bezoeken