Leerling Koelmonteur

contact met mij op 16,74 EUR

Lijkt het jou leuk om in de koeltechniek te werken? En ga jij geen enkele uitdaging uit te weg? Kom jij uit de Betuwe of omgeving? Ik ben op zoek naar gedreven leerling koelmonteur voor een klein familie bedrijf wat erg aan het groeien is op dit moment. Kun je tegen een grapje en heb je geen negen tot vijf mentaliteit? dan kan dit een leuke bedrijf zijn waar jij uit eindelijk bij het bedrijf zelf in dienst kunt komen.

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een familie bedrijf waar nu 3 generaties werken. Dit bedrijf is begonnen in een schuur in de achter tuin en nu echt een bedrijf met eigen showroom. en lolletje en grapje wordt gewaardeerd op zijn tijd dit ook omdat je collega's allemaal hard werken en het zo leuk houden.

de meeste werkzaamheden zijn het plaatsen van koelcellen en installaties.

Functieomschrijving

Onder begeleiding ga jij de volgende werkzaamheden uitvoeren.

het plaatsen van koel en vries installaties in koelhuizenhet plaatsen van Airco bij bedrijven en particulierhet installeren van koel cellenhet plaatsen van en winkelinrichtingService en onderhoudthet installeren van waterkoelers

Functie-eisen

Om als leerling koelmonteur bij dit bedrijf aan de slag te kunnen is het van belang dat jij:

affiniteit binnen het vak als koelmonteurrepresentatief en klantvriendelijk bentin het bezit bent van je rijbewijseigen vervoer tot je beschikking hebtDat Jij bereid bent een MBO opleiding te volgende richting de koel techniekJe bereid bent je F-gas certificaat te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

een goed salaris krijgt, wekelijks of maandelijks uitbetaald €1.700 - € 2.000 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaringvanaf dag 1 betaald wordt naar bouw of klein metaal cao en pensioen opbouwtaccu gereedschap in bruikleen kan krijgeneen professionele outfit en pbm’s

Locatie: Gelderland - Ingen
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171972          38 bezoeken