Leerling monteur CV-installaties

contact met mij op 139,08 EUR

Functieomschrijving

Een junior servicemonteur CV-installaties voor onze vacature in de omgeving Deventer. Ben jij op zoek naar een baan waarbij je een opleiding aangeboden krijgt, door kan groeien en uiteindelijk in vaste dienst kan komen? Lees dan gauw verder!

Als leerling servicemonteur heb jij uitdagend en afwisselend werk. Samen met een ervaren monteur ga je in de regio Salland op pad, om CV-ketels te onderhouden en storingen op te lossen. Je komt hoofdzakelijk bij mensen thuis, daarom is het belangrijk dat je een klantvriendelijke houding hebt. Je werkt maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur.

Daarnaast ga je één avond in de week naar school, zodat jij jouw diploma MBO 2 installatietechniek kan behalen!

Jouw toekomstige werkzaamheden:


Onderhoud van CV-ketels en andere verwarmingstoestellenOplossen van storingen aan CV-ketels

Functie-eisen


Technisch inzichtGemotiveerd om het vak te lerenRepresentatief en klantvriendelijkRijbewijs B en eigen vervoerJe beheerst de Nederlandse taal vloeiend

Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris tussen de € 2100 - € 2450 bruto per maand en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het vooruitzicht op een vast contract, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en helpen wij je aan de nodige PBM's.

Je komt te werken bij een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek in een professioneel en gezellig team. Op de langer termijn krijg je vanuit het bedrijf een eigen werkbus, gereedschap en een tablet.

Kortom, heb jij misschien niet de juiste papieren, maar wel de motivatie? Neem dan contact met ons op. Jouw cv kun je sturen naar a.broekhuis@artiflex.com. Met vragen kun je ons bereiken op 0570-769370 of via WhatsApp op 06.

Locatie: Overijssel - Deventer
Toegevoegd op 15 dagen geleden en vervalt op 25 augustus, Advertentie id: 973545          55 bezoeken