Ligplaatsen in de Oesterhaven aan het Veerse Meer, Zeeland

contact met mij op 15,33 EUR

In onze gezellige Oesterhaven aan het Veerse Meer kunt u terecht voor zomer- en winterligplaatsen in het water.

De Oesterhaven is de eerste jachthaven na de Zandkreeksluis, de verbinding met de Oosterschelde. Er zijn 152 ligplaatsen van 8 tot 18 meter met en zonder zijsteiger, deze beschikken over een eigen elektra aansluiting en op alle steigers is water beschikbaar. In het centraal gelegen sanitair gebouw zijn warme douches, toiletten en afwasvoorzieningen tot uw beschikking. Wifi is op het gehele terrein beschikbaar. Wanneer u niet aan het varen bent, kunt u genieten van het mooie uitzicht over het meer.

Op het terrein bij de jachthaven zijn blokhutten te huur voor eventuele gasten die u een slaapplaats wilt bieden. Op diverse plaatsen bevinden zich picknicktafels waar u gezellig samen kunt zitten of van een BBQ kunt genieten. Met een grote groep kunt u terecht in onze groepsaccommodatie.

Op loopafstand zit een grote watersportwinkel, een supermarkt, midgetgolfbaan en drie restaurants. Ook een trailerhelling en kraanfaciliteiten met stalling bevinden zich op korte afstand.
Voor zeillessen op Polyvalken kunt u terecht bij het op ons terrein gelegen Zeilschool De Viking, deze zijn ook te huur om zelfstandig mee te gaan varen.
Al onze vaste zomerligplaatshouders ontvangen rond de feestdagen 48 Veerse Meer oesters uit eigen kweek.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze jachthaven, waarbij wij samen met u de mogelijkheden.

Locatie: Zeeland - Wolphaartsdijk
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 13 februari, Advertentie id: 1072901          32 bezoeken