Ligplaatsen van 6,5 tot 30 meter

contact met mij op 15,33 EUR

Midden in Nederland aan het Eemmeer ligt Jachthaven Marina de Eemhof. Via de snelwegen A27 en A28 ontvlucht u in een mum van tijd de alledaagse drukte. De jachthaven heeft een open verbinding met het IJsselmeer en ligt naast een waterskibaan. Wij bieden ligplaatsen aan van 6,5 tot 30 meter, met of zonder elektra, gratis water op de steigers, gratis wifi en gratis douchen.

Geen zin om te varen? Ook dan biedt Jachthaven Marina de Eemhof een scala aan mogelijkheden om u echt uit en thuis te voelen! Denk eens aan een wandel- of fietstocht door het natuurrijke Hulckesteinse bos, of lekker luieren op ons eigen strand met beachclub. En wat dacht u van uitgebreid lunchen in onze brasserie, gezellig winkelen in het centrum van CenterParcs of een heerlijke duik in het subtropische zwemparadijs? En heeft u zelf geen boot, huur dan eens een luxe glamping tent op onze eigen camping.

Voor onze ligplaatshouders hebben wij speciale aanbiedingen, namelijk 20% korting op het zwembad Aqua Mundo van het naastgelegen CenterParcs en eenmaal per jaar 50% korting op een midweek verblijf in 1 van de parken. Daarnaast bieden wij gratis watersportlessen aan (klein)kinderen van onze ligplaatshouders bij Eemhof Watersport & Beachclub.

Kijk voor onze prijzen op de.

Locatie: Flevoland - Zeewolde
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 13 februari, Advertentie id: 1072893          57 bezoeken